Renault Clio RS roadtest (English subtitled)

De nieuwe Clio RS is een auto waar we al tijden naar uitkijken. We weten immers waar de mannen van Renault Sport toe in staat zijn. Maar de vorige Clio RS was zo goed, kan deze dan eigenlijk niet alleen maar tegenvallen?

More Videos...


Salon van Genève 2013 - Deel 2
En hier het twee deel van ons videoverslag vanaf de Salon van Genève. We beginnen op de beursvloer bij McLaren, die ons eindelijk de productieversie van de P1 laat zien. Maar we gaan ook langs bij Nissan voor onder meer de gloednieuwe Note, en bekijken de Renault Captur. Oh ja, de Lexus IS 300h is goed voor 20 procent bijtelling, zo hoorden we toen we de sedan gingen bekijken.

Ferrari LaFerrari
The new LaFerrari supercar from Ferrari. The Italian hybrid sportscar produces 963 bhp and reaches a topspeed of over 350 km/h.

Salon van Genève - Deel 1
Het is weer tijd voor de belangrijkste autobeurs van het jaar! Vanaf vanochtend vroeg struinen we de beurs af op zoek naar nieuws. Maar zoals altijd begint het allemaal al de avond van tevoren, op de Group Night van Volkswagen. Bekijk hier het eerste deel van ons beursverslag, met onder meer de nieuwe Volkswagen Golf Variant, de Porsche 911 GT3, de Lamborghini Venenon en de Seat Leon SC.

Renault Clio GT road test
Wel wat meer pit in je Clio, maar niet gelijk de RS? Dan heeft Renault nu de Clio GT. 120 pk moet voldoende zijn om van deze hatchback iets vlots te maken. Maar is de Clio GT ook leuk?
Follow