Renault Clio RS roadtest (English subtitled)

De nieuwe Clio RS is een auto waar we al tijden naar uitkijken. We weten immers waar de mannen van Renault Sport toe in staat zijn. Maar de vorige Clio RS was zo goed, kan deze dan eigenlijk niet alleen maar tegenvallen?

More Videos...


Salon van Genève - Deel 1
Het is weer tijd voor de belangrijkste autobeurs van het jaar! Vanaf vanochtend vroeg struinen we de beurs af op zoek naar nieuws. Maar zoals altijd begint het allemaal al de avond van tevoren, op de Group Night van Volkswagen. Bekijk hier het eerste deel van ons beursverslag, met onder meer de nieuwe Volkswagen Golf Variant, de Porsche 911 GT3, de Lamborghini Venenon en de Seat Leon SC.

Ferrari LaFerrari
The new LaFerrari supercar from Ferrari. The Italian hybrid sportscar produces 963 bhp and reaches a topspeed of over 350 km/h.

Salon van Genève 2013 - Deel 4
Een nieuwe dag en het vierde deel vanaf de beursvloer in Genève. We gaan deze keer onder meer langs bij Porsche, Opel, Audi en bekijken de open Chevrolet Corvette Stingray.

Salon van Genève 2013 - Deel 3
In onze derde Genève-video onder meer: de BMW 3-serie GT, Mercedes-Benz A 45 AMG, de nieuwe Viper en Een heel rappe Kia. Maar ook een stormoffensief van een bijzondere Chinees. Kijken dus!
Follow