Drag Racing 1/4 Mile times 0-60 Dyno Fast Cars Muscle Cars

EVO Track Day 2012. - Auto Servis Z1

Evo kako je to izgledalo na EVO track dayu 24. svibnja na Grobniku. Prilog ekipe Autoservisa sa Z1 Televizije emitiran 31. svibnja.


 


More Videos...


Track Day Crashes - A Compilation (HD)
Trackdays can be fun but when they go wrong, they go badly wrong! DISCLAIMER: I do not own the footage, all clips are available publicly on YouTube.

EVO Track day 2012 May 24, Grobnik
Toyota Corolla GT 1.6 16V AE86 ZaX Renault Clio Sport Belinić Grobnik track

Porsche GT3RS 4.0 @ Grobnik
U zamjenu za nekoliko krugova stazom, za upravljacem Toyote GT86, dobio sam nekoliko krugova za upravljacem Porschea GT3RS 4.0. Ovo je mali video kako izgleda kad prvi put sjednete u Porsche GT3RS 4.0, a pred sobom imate pravu trkacu stazu. Zabava je zagarantirana! Sve to ne bi bilo moguce bez Alesa i Mirage Motorsporta. Ako zelite sudjelovati na Grobnik Auto Track Day-u, obratite se na www.track-day.info ili na nasoj FB stranici Grobnik Track Day. Just Fun !!!

RCZ PEUGEOT SPORT & MARIJANA BATINIĆ NA GROBNIKU 23.05.2013.
VIDEO RCZ PEUGEOT SPORT & MARIJANA BATINIĆ NA GROBNIKU 23.05.2013. Pogledajte kako Marijana Batinić uživa voziti se u trkaćem automobilu Peugeot RCZ Sport na trkalištu Grobnik -- ludilo koje bi svakako ponovila, ali sama za upravljačem Peugeot je na Grobniku pokazao sve svoje adute koji su istaknuli dinamičan i sportski karakter modela Marke sa znakom lava. Među brojim gostima, marka Peugeot sa zadovoljstvom je ugostila i Roberta Knjaza i Marijanu Batinić, koji su također imali priliku voziti se u RCZ Peugeot Sport na grobničkoj stazi. Njihove impresije vrijedno su bilježili novinari, a svojim šarmom i duhovitošću privlačili su pažnju svih prisutnih. Više informacija pročitajte na linku PEUGEOT NA GROBNIKU, a svakako pogledajte zanimljivu video snimku iz Grobnika... Više informacija na www.automania.hr

Rijeka gara SBK king of Grobnik 15/3/14
Qualifiche sbagliate travagliate classificato 22esimo... partenza POLLO STYLE...e alla prima curva mi ritrovo ultimo... che coglionata... vabbe... bella rimonta fino al 14 posto in 8 giri :) buona visione

Grobnik Track Day 24.11.12. - Clio RS200 Best Lap 1:49.212
http://www.facebook.com/pages/Grobnik-Track-Day/169351487901

Grobnik Track Day 24.11.2012. - Fail Compilation
Grobnik Auto Track Day http://www.facebook.com/pages/Grobnik-Track-Day

[HD] Solo Mitsubishi Lancer evo 2012 Vol.1 - SPEED

Pale sam na svijetu 2.0 - EVO 075
Što je dogodi kad imate cijeli shopping centar samo za sebe? Pa.... music: "Bossinha" by Chico Correa and Electronic Band (http://www.myspace.com/chicocorreaelectronicband)

Ferrari Enzo onboard - Rijeka Grobnik
The onboard futige of Ferrari Enzo racing on Grobnik track near Rijeka in Croatia. Just hear that butiful engine sound.

Renault Clio R.S. 200 EDC - EVO magazin
Naš omiljeni mali sportski hatchback nedavno je dobio novu, kontroverznu generaciju... Nakon što smo probali novi Clio R.S. na stazi Guadix, par krugova nas je odvezao test vozač Renault Sporta, Gregory Fargues. Otkrijte kakvim se novi model iz Dieppea pokazao u rukama trkača, a više pročitajte u sljedećem broju EVO magazina.

GOLF V GTI On Board Grobnik
EVO track day Grobnik racetrack Croatia 24/5/2012 Car: GOLF V GTI

Kankkunen interview - EVO magazin
Mrgud takes a ride with 4 times World Rally Champion Juha Kankkunen in a Peugeot RCZ. We met Juha in Porec at Rally All Stars 2010.

2. Rally Kumrovec 2012. Škoda Favorit ACV 2
vozač: Branimir Kučko suvozač: Branimir Tomurad Škoda Favorit 1,4 Tko je rekao da je reli skup? Uvijek možete sjesti u sjedalo nekog jeftinog trkaćeg auta i odvesti reli po želji! Favoritka sa snimke složena je u Auto centru Vrbanović od viška trkaćih dijelova "po garaži" i daleko je od napona snage, ali bez obzira na to uživancija je zajamčena!

Electric BMW vs. BMW M6 vs. Porsche 911
A shortened version of a TV show which featured our project with an 30 minutes long episode.

Which car is faster? Which Car is Faster?
Similar 1/4 mile timeslips to browse:

1975 Kawasaki Z1 : 11.198 @ 119.610
Kevin Ford, Tires: 180 Rear


 


©2015 DragTimes - Disclaimer - Contact Us