Thermoplan Mesh video 2009

laying ThermoPlan Ziegel blocks from Natural Building Technologies - http://www.natural-building.co.uk/thermoplan_ziegel_clay_blocks.htm

More Videos...


Zidanje s POROTHERM DRYFIX extra lepilom
Posebno lepilo POROTHERM DRYFIX.extra se nanaša z navadno pištolo za poliuretansko (PU) lepilo, zato je uporaba zelo enostavna in hitra. POROTHERM PROFI brušena opeka se enostavno polaga ena na drugo z min. 30% prekrivanjem ter vertikalno s spajanjem s sistemom pero in utor. Dodatna korist za investitorja je poleg enostavne uporabe in hitrosti gradnje še dodatni prihranek malte, kar pomeni za povprečno stanovanjsko hišo cca. 10.000 litrov malte. POROTHERM PROFI opeka je brušena na obeh naležnih površinah z natančnostjo brušenja 0,5 mm. S stalno kontrolo kvalitete zagotavljamo vrhunske izdelke, ki pri zidarskih delih zmanjšujejo možnosti napak na minimum. Zato je zidanje s POROTHERM PROFI opeko enostavno, hitro in natančno. Kot vezivo se uporablja lepilo POROTHERM DRYFIX.extra, ki dosega zelo močno sprijemljivost. Stroški dela in posledično stroški zidanja se zaradi preprostega in hitrega nanašanja veziva zelo zmanjšajo. Objekti, zgrajeni po sistemu POROTHERM DRYFIX.extra, so zaradi krajšega časa izgradnje objekta in suhega sistema gradnje hitreje vseljivi.

MFC Portland 020
Litý cementový potěr MFC Portland 020. Nová generace litých potěrů od MFC - MORFICO s.r.o.!

Euro Planseu
Instalare planseu.

thermodom7
System thermomur - energooszczędna technologia budowy ścian i dachów budynków jedno i wielorodzinnych - produkowana przez firmę THERMODOM z Żor.
Follow