Plymouth Grand Voyager SE 1999 overview start up en drive away.

Volgens de eigenaar rijden er acht rond in Nederland. Ik had dus één van die acht op het werk vandaag. Ik weet niet hoeveel er echt rondrijden op de wereld, wel weet ik dat deze een import is ( weet het van de andere zeven niet zeker ). Leuke wagen op een Donderdag ochtend op het werk :).

More Videos...


De mooiste auto start up, revven, drive away en drive by geluiden van 2013.
(Wegens een klein manketentje in de video is hij opnieuw gemaakt ). Dit is mijn compilatie van de mooiste autogeluiden die ik opgenomen heb in 2013. De video bestaat uit start up's, revven, dryve away's en drive by's. Inclusief een aantal niet vertoonde beelden. Geniet van deze compilatie en tevens m'n eerste :). De auto op 8:56 is de Smart Fortwo Brabus die toen op het werk was. Ben stomweg vergeten de beschrijving erbij te zetten...

Great Sounding V8 Plymouth Superbird "Petty Replica"
Whilst filming the Exhaust pipe, the owner revved the engine, it was unbelievably loud, ears were ringing afterwards :)

1999 Chrysler Town and Country Limited All Wheel Drive Start Up, Engine, and In Depth Tour
In this video I give a full in depth tour of the 1999 Chrysler Town and Country Limited AWD. I take viewers on a close look through the interior and exterior of this van while showing details, over viewing of features, and noting unique styling cues to the vehicle itself. I also show the engine and the details of it, start it up and see how it sounds under acceleration. A thorough tour/review of this van designed to give others a greater overall appreciation of the vehicle.

Oudejaars toegift! Mercedes SLS AMG MEC Design.
De kers op de taart voor dit jaar! Mercedes SLS AMG MEC Design! Inclusief start up, revven en acceleratie! De video indeling van dit filmpje wordt de style voor 2014. Geen onrustige beelden meer, geen snelle beelden meer gewoon een beter overzicht van de auto die op dat moment in beeld gebracht wordt.
Follow