De nieuwe Volkswagen Polo BlueGT, wegenbelastingvrij en 140pk!

Op http://info.zijm.nl/ vind je regelmatig nieuwe berichten over deze auto. Inmiddels is ook de vanafprijs bekend, dus klik snel naar http://info.zijm.nl/de-polo-bluegt---exclusieve-preview-in-leusden/ In deze film nemen we je mee in de Volkswagen Polo BlueGT: wegenbelastingvrij en 140pk! Cylinderuitschakeling maakt dit mogelijk, kijk de film voor meer informatie!

More Videos...


Prueba Volkswagen Polo BlueGT
Revistadelmotor.es Novedades, Pruebas, Tomas de Contacto, Concept cars, Prototipos, Fotos espías, Motos, Fórmula 1, Competición, Tuning, Preparaciones, TechAuto, Techmoto, Noticias, Historia del Motor, Eventos del Motor, Salones del Automóvil. Más información en www.revistadelmotor.es

VW Polo BlueGT test
Volkswagen geeft de primeur van de viercilinder TSI motor met cilinderuitschakeling aan een sportieve variant van de huidige Polo, de BlueGT. Draagt deze techniek daadwerkelijk bij aan het terugdringen van het brandstofverbruik in de praktijk?

Volkswagen Polo BlueGT review
Our review of the new Volkswagen Polo BlueGT. Via http://www.abhd.nl/video/volkswagen-polo-blue-gt/

Volkswagen Polo BlueGT roadtest
Downsizing, turbo's, directe inspuiting, start/stop systemen en zelfs compleet hybride aandrijflijnen, alles lijkt geoorloofd om het verbruik en de CO2-uitstoot terug te dringen. Wat daar ook bij hoort is cilinderuitschakeling. We zagen dat al eerder op grote zes-, acht- en twaalfcilinders. Maar Volkswagen levert het nu ook op een compacte vierpitter. De eerste auto die hiermee verkrijgbaar is, is de Polo BlueGT.
Follow