Drag Racing 1/4 Mile times 0-60 Dyno Fast Cars Muscle Cars

Parcare cu spatele ( pe partea dreapta )

Vizionati parcarea cu spatele pe partea dreapta a drumului si toate manevrele necesare acestei parcari. In situatia de fata parcarea este facuta de elevul auto, sub indrumarea instructorului sau. Pentru efectuarea unei parcari cu spatele (sau garare cu spatele), pe partea drepata a drumului, trebuie sa faceti urmatoarele operatii: intai sa gasiti locul de parcare si sa il depasiti. Apoi va asigurati ca puteti face manevra (ca nu vine nimeni din spate), semnalizati interntia si introduceti maneta in treapta de mers inapoi. Ulterior rulati in linie dreapta pana cand ajungeti sa vedeti coltul portabagului masinii dupa care urmeaza sa virati. Apoi executati volan maxim dreapta, rulati cu viteza redusa pana cand masina devine paralela cu cele doua masina intre care ati intrat. Dupa aceasta redresati directia (volanului) si continuati mersul inapoi pana cand masina dvs. intra complet in locul de parcare. La sfarsit se efectueaza comenzile necesare parasirii masinii.


 


More Videos...


garare cu spatele

Parcarea laterala
Chestionare auto drpciv http://www.pdc.ro/chestionare-auto/b

Parcarea laterala
Din materialul didactic a www.circulatiarutiera.ro Ti-a placut? Da un klick pe Like pt: http://www.facebook.com/pages/Circulatiarutieraro/269764713056258 http://www.circulatiarutiera.ro/chestionare-auto-home-edition/ Programul Chestionare Auto Home Edition 2.0 - software didactic destinat cursantilor scolilor de soferi din toata tara. Pregatirea teoretica pentru examenul cu politia. Filmulete de prezentare, intrebarile de la politie ( DRPCIV ), cea mai mare baza de date bilingva. Software agreat de catre ARR (Autoritatea Rutiera Romana)

PARCAREA CU SPATELE DREAPTA / STANGA.
Executarea manevrei de parcare cu spatele dreapta / stanga.

Iesirea din garare cu spatele
Drpciv http://www.pdc.ro

Parcare precisa, la centimetru
Tipa care parcheaza perfect... si-un tip care casca ochii la event.

parcare laterala
Daca aveti o masina sau planuiti sa va luati una si sunteti in cautarea unui instructor auto pentru categoria B, intelegator si profesionist, atunci, probabil, acesta este locul de pornire. Mai multe detalii pe http://www.mcrauto.ro

Parcare cu spatele pe partea stanga
Parcarea sau gararea cu spatele subiect de examen la "Bacalaureat"-ul în conducere. trebuie ştiuta la perfecţie, aşa ca să-i dăm bătaie. Sub podul din Mănăştur trebuie antrenat în spiritul Shaolin orice începător. Grijă doar la maşinile parcate, să nu le atingeţi că apoi plătiţi reparaţii.

Intoarcere din 3 miscari
Chestionare auto drpciv http://www.pdc.ro

Parcare laterala ( pe partea dreapta )
Vizionati un exemplu de parcare laterala cu elev auto la volan, alaturi de instructorul auto. Sunt prezentate toate manevrele si reperele necesare unei parcari laterale. Pentru efectuarea parcarii lateralepe partea dreapta a drumui, dupa gasirea locului liber trebuie intai sa depasiti masina dupa care doriti sa parcati, paralele cu aceasta. Apoi semnalizati dreapta, introduceti schimbatorul de viteze in mers inapoi. Cu asigurare rulati cu viteza redusa, pana ajungeti sa puteti vedea stopul portbagajului masinii dupa care doriti sa parcati. Dupa aceasta luati volan maxim dreapta si rulati cu viteza redusa spre locul de parcare. Cand masina ajunge la aproximativ 45 de grade (fata de masina in spatele careia vreti sa parcati) redresati directia masinii luand volan stanga pana cand rotile sunt drepte, contuati rualrea masinii pana cand partea din fata a masinii voastre ajunge in dreptul stopului masinii dupa care vreti sa parcati. Dupa luati volan maxim stanga, pentru a introduce masina complet in locul de parcare. Cand masina este paralela cu bordura redresatidirectia si rulati inainte/inapoi pentru a centra masina in locul respectiv.

Parcare laterala cu spatele 2 - Parallel parking
Parcarea laterala cu spatele se poate executa si dupa repere din oglinda ajutatorare de sus din partea dreapta - a instructorului. Se aseaza autovehiculul la 0.5 m de cel in spatele caruia parchezi, paralel cu acesta, dai cu spatele pana ce roata ta din spate ajunge la capatul celeilalte masini sau a trecut de roata lui din spate, se vireaza maxim dreapta, se merge asa pana ce clanta usii din spate se suprapune cu muchia superioara a bordurii in oglinda mica din dreapta, apoi se indreapta rotile, si se merge oblic pana ce aripa din spate se vede in oglinda de sus-dreapta pe bordura, sau roata a ajuns cam la 50-60 cm de bordura, si se face maxim stanga. Va astept la scoala pentru lamuriri suplimentare si lectii practice.

Parcare cu spatele 2
Parcarea sau gararea cu spatele pe partea dreaptă este subiect de examen la "Bacalaureat"-ul în conducere. trebuie ştiuta la perfecţie, aşa că o să-i dăm bătaie. Sub podul din Mănăştur trebuie antrenat în spiritul Shaolin orice începător. Grijă doar la maşinile parcate, să nu le atingeţi că apoi plătiţi reparaţii.

Manevrarea volanului
La abordarea virajelor sunt agreeate doua modalitati de manevrare a volanului: una putin mai lenta (numita si "mulsul vacii") si a doua putin mai rapida (numita si "mana peste mana"). In functie de preferinta (sau cererea) instructotului vostru auto veti aborda una din cele doua variante. Insa atunci cand mergeti in trafic aglomerat, cu viteza medie sau mare e indicat sa folositi a doua metoda: mana peste mana, care va permite un control mai bun al masinii.

Traseu examen auto
Un posibil traseu de examen auto va este prezentat in materialul de fata. Elevul auto parcurge un traseu cu diverse situatii: treceri de pietoni, statii de autobuze, intersectii semnalizate si intersectii semaforizate. Sfaturile obisnuite pentru un elev ce parcurge un traseu pot fi ascultate pe fundalul materialului: indicatii privind banda care trebuie folosita, cand trebuie sa semnalizati, cand trebuie sa reduceti viteza, cand trebuie sa semnalizati.

parcarea cu fata - autotibi.ro
parcarea cu fata - www.autotibi.ro
Which car is faster? Which Car is Faster?

Similar 1/4 mile timeslips to browse:

1990 Mazda Familia Mini Pick-up: 10.630 @ 133.000
Dr. Jeff Harper, Engine: 1.5JZ Toyota (189 cu.in.) 2JZ Block, Turbos: 1 - Holset HX 40 Tires: Goodyear 10.5X15 slicks


1972 Buick Sun Coupe GS: 13.780 @ 98.550
Junior Canonico, Engine: 350 cu in Buick, Tires: Hoosier


2003 Lexus LS430 : 14.900 @ 95.000
NA,


2007 Suzuki XL-7 : 16.010 @ 86.010
NA,


2004 Suzuki XL-7 EX III: 17.000 @ 80.560
NA,


 


©2014 DragTimes - Disclaimer