Drag Racing 1/4 Mile times 0-60 Dyno Fast Cars Muscle Cars

Parcare cu spatele ( pe partea dreapta )

Vizionati parcarea cu spatele pe partea dreapta a drumului si toate manevrele necesare acestei parcari. In situatia de fata parcarea este facuta de elevul auto, sub indrumarea instructorului sau. Pentru efectuarea unei parcari cu spatele (sau garare cu spatele), pe partea drepata a drumului, trebuie sa faceti urmatoarele operatii: intai sa gasiti locul de parcare si sa il depasiti. Apoi va asigurati ca puteti face manevra (ca nu vine nimeni din spate), semnalizati interntia si introduceti maneta in treapta de mers inapoi. Ulterior rulati in linie dreapta pana cand ajungeti sa vedeti coltul portabagului masinii dupa care urmeaza sa virati. Apoi executati volan maxim dreapta, rulati cu viteza redusa pana cand masina devine paralela cu cele doua masina intre care ati intrat. Dupa aceasta redresati directia (volanului) si continuati mersul inapoi pana cand masina dvs. intra complet in locul de parcare. La sfarsit se efectueaza comenzile necesare parasirii masinii.


 


More Videos...


garare cu spatele

Parcarea laterala
Chestionare auto drpciv http://www.pdc.ro/chestionare-auto/b

PARCAREA CU SPATELE DREAPTA / STANGA.
Executarea manevrei de parcare cu spatele dreapta / stanga.

Parcarea laterala
Din materialul didactic a www.circulatiarutiera.ro Ti-a placut? Da un klick pe Like pt: http://www.facebook.com/pages/Circulatiarutieraro/269764713056258 http://www.circulatiarutiera.ro/chestionare-auto-home-edition/ Programul Chestionare Auto Home Edition 2.0 - software didactic destinat cursantilor scolilor de soferi din toata tara. Pregatirea teoretica pentru examenul cu politia. Filmulete de prezentare, intrebarile de la politie ( DRPCIV ), cea mai mare baza de date bilingva. Software agreat de catre ARR (Autoritatea Rutiera Romana)

Iesirea din garare cu spatele
Drpciv http://www.pdc.ro

Parcare precisa, la centimetru
Tipa care parcheaza perfect... si-un tip care casca ochii la event.

Parcare laterala ( pe partea dreapta )
Vizionati un exemplu de parcare laterala cu elev auto la volan, alaturi de instructorul auto. Sunt prezentate toate manevrele si reperele necesare unei parcari laterale. Pentru efectuarea parcarii lateralepe partea dreapta a drumui, dupa gasirea locului liber trebuie intai sa depasiti masina dupa care doriti sa parcati, paralele cu aceasta. Apoi semnalizati dreapta, introduceti schimbatorul de viteze in mers inapoi. Cu asigurare rulati cu viteza redusa, pana ajungeti sa puteti vedea stopul portbagajului masinii dupa care doriti sa parcati. Dupa aceasta luati volan maxim dreapta si rulati cu viteza redusa spre locul de parcare. Cand masina ajunge la aproximativ 45 de grade (fata de masina in spatele careia vreti sa parcati) redresati directia masinii luand volan stanga pana cand rotile sunt drepte, contuati rualrea masinii pana cand partea din fata a masinii voastre ajunge in dreptul stopului masinii dupa care vreti sa parcati. Dupa luati volan maxim stanga, pentru a introduce masina complet in locul de parcare. Cand masina este paralela cu bordura redresatidirectia si rulati inainte/inapoi pentru a centra masina in locul respectiv.

parcare laterala
Daca aveti o masina sau planuiti sa va luati una si sunteti in cautarea unui instructor auto pentru categoria B, intelegator si profesionist, atunci, probabil, acesta este locul de pornire. Mai multe detalii pe http://www.mcrauto.ro

Parcare cu spatele pe partea stanga
Parcarea sau gararea cu spatele subiect de examen la "Bacalaureat"-ul în conducere. trebuie ştiuta la perfecţie, aşa ca să-i dăm bătaie. Sub podul din Mănăştur trebuie antrenat în spiritul Shaolin orice începător. Grijă doar la maşinile parcate, să nu le atingeţi că apoi plătiţi reparaţii.

Pornirea in rampa
Pornirea in rampa: una din probele de examen auto care pune mari probleme viitorilor soferi. Dupa mai multe exersari ale manevrei ar trebui sa abordati mult mai usor aceasta proba. Va vom prezenta pasii necesari in realizarea unei plecari in rampa corecte. E bine sa luati in serios aceasta manevra, nu doar pentru examenul auto, ci mai ales pentru a fii pregatiti in trafic, dupa ce obtineti permisul. Ca sofer cu acte in regula va veti lovi de multe situatii in care e vital sa stiti sa folositi frana de mana. Inainte de a efectua plecarea din rampa va asigurati ca puteti pleca si semnalizati intentia de plecare. Apoi apasati ambreiajul si introduceti maneta in treapta intai. Veti face o pornire de pe loc cu ambreiajul putin mai lung si eliberarea treptata a franei de ajutor, astfel incat masina sa nu plece inapoi. Atunci cand masina s-a pus in miscare frana de mana trebuie sa fie complet coborata.

Parcare cu spatele 2
Parcarea sau gararea cu spatele pe partea dreaptă este subiect de examen la "Bacalaureat"-ul în conducere. trebuie ştiuta la perfecţie, aşa că o să-i dăm bătaie. Sub podul din Mănăştur trebuie antrenat în spiritul Shaolin orice începător. Grijă doar la maşinile parcate, să nu le atingeţi că apoi plătiţi reparaţii.

Prezentarea interiorului masinii
Materialul video de fata prezinta componentele interiorului masinii, necesare oricarui elev al unei scoli de sofer sau oricarui incepator auto: schimbator de viteze, frana de mana, bordul, oglinzile. Maneta schimbatorului de viteza asigura selectarea treptelor de viteze, utile pentru deplasarea masinii. Ea are de regula 4 sau 5 trepte de mers inainte si una de mers inapoi. Pozitia manetei de liber este pozitia centrala: punctul mort. Prin pendulare stanga sau dreapta si impingere in fata sau in spate schimbati treapta de viteza. Frana de ajutor (numita si frana de mana) este o parghie folosita: la imobilizarea masinii atunci cand este stationata sau la pornirea in rampa. Ea se actioneaza prin tragere din pozitia libera de jos, dinspre podea, pana in pozitia maxima unde asigura franarea autovehicolului. Pentru eliberarea franei de ajutor se actioneaza butonul de zavorare si se coboara pana la podea. Bordul cuprinde elemente de afisare si de semnalizare cu ajutorul carora urmarim parametrii de functionare a masinii. Cadranul din stanga indica turatia motorului in timpul functionarii. Display-ul central indica: kilometrajul masinii, ora, nivelul de combustibil si temperatura lichidului de racire. Cadranul din dreapta indica viteza cu care se deplaseaza masina. Bordul difera de la o masina la alta, inse elementele de baza raman neschimbate. Maneta din stanga volanului actioneaza farurile, semnalizarile si claxonul. Maneta din dreapta volanului actioneaza anumite trepte ale stergatorului de parbriz. Oglinzile masinii sunt in numar de trei: una interioara si doua exterioare. Trei pedale: ambreiaj, frana si acceleratie.

Traseu examen auto
Un posibil traseu de examen auto va este prezentat in materialul de fata. Elevul auto parcurge un traseu cu diverse situatii: treceri de pietoni, statii de autobuze, intersectii semnalizate si intersectii semaforizate. Sfaturile obisnuite pentru un elev ce parcurge un traseu pot fi ascultate pe fundalul materialului: indicatii privind banda care trebuie folosita, cand trebuie sa semnalizati, cand trebuie sa reduceti viteza, cand trebuie sa semnalizati.

Intoarcere din 3 miscari
Chestionare auto drpciv http://www.pdc.ro

Parcare laterala cu spatele 2 - Parallel parking
Parcarea laterala cu spatele se poate executa si dupa repere din oglinda ajutatorare de sus din partea dreapta - a instructorului. Se aseaza autovehiculul la 0.5 m de cel in spatele caruia parchezi, paralel cu acesta, dai cu spatele pana ce roata ta din spate ajunge la capatul celeilalte masini sau a trecut de roata lui din spate, se vireaza maxim dreapta, se merge asa pana ce clanta usii din spate se suprapune cu muchia superioara a bordurii in oglinda mica din dreapta, apoi se indreapta rotile, si se merge oblic pana ce aripa din spate se vede in oglinda de sus-dreapta pe bordura, sau roata a ajuns cam la 50-60 cm de bordura, si se face maxim stanga. Va astept la scoala pentru lamuriri suplimentare si lectii practice.
Which car is faster? Which Car is Faster?

Similar 1/4 mile timeslips to browse:

1951 Other Prefect : 11.750 @ 115.650
joe, Engine: sb chev, Supercharger: no Turbos: no


2008 Audi A5 3.0 TDI: 12.596 @ 107.390
Robert, Engine: 3.0 TDI, Turbos: Upgradet compressor wheel Tires: Michelin PS2


2002 Maserati Spyder Cambiocorsa F1: 12.657 @ 111.992
Torbjorn Sabel, Engine: V8 4.24L (259 cui). Est. 444 bhp / 501 Nm, Tires: Rear: M/T ET STREET 11.5


2008 Audi A5 : 12.992 @ 105.818
Robert, Engine: 3.0 TDI, Tires: Dunlop SP Sport Maxx


2002 Maserati Spyder : 13.100 @ 111.000
NA,


2004 Maserati Spyder Vintage: 13.200 @ 108.200
NA,


1995 Mercury Mystique : 14.500 @ 85.000
russ jensen, Engine: 2.5 duratec,


1995 Mercury Mystique GS: 16.989 @ 82.010
Mark, Engine: stock, Supercharger: n/a Turbos: n/a Tires: 185/70R14 cooper


1995 Mercury Mystique GS: 17.304 @ 79.900
Mark, Engine: 2.0 DOHC Zetec, Tires: 185-70R14 Cooper American Platnum


 


©2014 DragTimes - Disclaimer