Drag Racing 1/4 Mile times 0-60 Dyno Fast Cars Muscle Cars

Parcare cu spatele ( pe partea dreapta )

Vizionati parcarea cu spatele pe partea dreapta a drumului si toate manevrele necesare acestei parcari. In situatia de fata parcarea este facuta de elevul auto, sub indrumarea instructorului sau. Pentru efectuarea unei parcari cu spatele (sau garare cu spatele), pe partea drepata a drumului, trebuie sa faceti urmatoarele operatii: intai sa gasiti locul de parcare si sa il depasiti. Apoi va asigurati ca puteti face manevra (ca nu vine nimeni din spate), semnalizati interntia si introduceti maneta in treapta de mers inapoi. Ulterior rulati in linie dreapta pana cand ajungeti sa vedeti coltul portabagului masinii dupa care urmeaza sa virati. Apoi executati volan maxim dreapta, rulati cu viteza redusa pana cand masina devine paralela cu cele doua masina intre care ati intrat. Dupa aceasta redresati directia (volanului) si continuati mersul inapoi pana cand masina dvs. intra complet in locul de parcare. La sfarsit se efectueaza comenzile necesare parasirii masinii.


 


More Videos...


Parcare cu fata( pe partea dreapta )
Exemplu de parcare cu fata pe partea dreapta a drumului, cu elevul auto la volan si intructurol auto in dreapta sa. Tot ce trebuie sa stiti pentru o parcare perfecta la examenul auto. Dupa ce ati gasit locul de parcare, rulati cu viteza redusa spre acesta semnalizand dreapta. Va apropiati de axul soselei, iar atunci cand ajungeti cu botul masinii dvs. in dreptul masinii dupa care urmeaza sa faceti parcarea, executati viraj drepta foarte aproape de masina din partea stanga si continuati rulajul. Cand sunteti paralelei cu celelalte masini continuati rulajul pana la intrarea completa a masinii in spatiul de parcare. Ulterior, efectuati manevrele necesare parasirii masinii.

garare cu spatele

PARCAREA CU SPATELE DREAPTA / STANGA.
Executarea manevrei de parcare cu spatele dreapta / stanga.

Intoarcere in sens giratoriu
Iata un exemplu de sens giratoriu in Bucuresti. Din acest material video veti afla cum trebuie sa abordati parcurgerea unei intersectii cu sens giratoriu. Pentru a efectua o intoarcere in sensul giratoriu de fatza, elevul auto intra pe banda din stanga a drumului, dupa ce semnalizeaza si se asigura ca manevra se poate face in sigurantza. Apoi continua rulajul, urmareste rondo-ul semnalizand stanga.

Parcare pe stanga
Parcare cu fata - pe partea stanga a drumului. Materialul video de fata prezinta toate manevrele necesare efectuarii unei parcari cu fata ca la carte. Manevra impune asigurare, semnalizare catre stanga si plecare cu fata spre locul de parcare. In momentul in care botul masinii se alinieaza cu laterala interioara a masinii dupa care urmeaza sa faceti parcarea, executati viraj spre stanga prin volan maxim spre locul de parcare. Atunci cand masina e paralela cu masinile intre care s-a parcat indreptati volanul si continuati rularea pana cand masina este perfecta. Continuati cu manevrele pentru iesirea din masina: trageti frana de ajutor, opriti motorul si introduceti maneta schimbatorului de viteze in treapta intai.

Parcare laterala ( pe partea dreapta )
Vizionati un exemplu de parcare laterala cu elev auto la volan, alaturi de instructorul auto. Sunt prezentate toate manevrele si reperele necesare unei parcari laterale. Pentru efectuarea parcarii lateralepe partea dreapta a drumui, dupa gasirea locului liber trebuie intai sa depasiti masina dupa care doriti sa parcati, paralele cu aceasta. Apoi semnalizati dreapta, introduceti schimbatorul de viteze in mers inapoi. Cu asigurare rulati cu viteza redusa, pana ajungeti sa puteti vedea stopul portbagajului masinii dupa care doriti sa parcati. Dupa aceasta luati volan maxim dreapta si rulati cu viteza redusa spre locul de parcare. Cand masina ajunge la aproximativ 45 de grade (fata de masina in spatele careia vreti sa parcati) redresati directia masinii luand volan stanga pana cand rotile sunt drepte, contuati rualrea masinii pana cand partea din fata a masinii voastre ajunge in dreptul stopului masinii dupa care vreti sa parcati. Dupa luati volan maxim stanga, pentru a introduce masina complet in locul de parcare. Cand masina este paralela cu bordura redresatidirectia si rulati inainte/inapoi pentru a centra masina in locul respectiv.

Parcarea laterala
Din materialul didactic a www.circulatiarutiera.ro Ti-a placut? Da un klick pe Like pt: http://www.facebook.com/pages/Circulatiarutieraro/269764713056258 http://www.circulatiarutiera.ro/chestionare-auto-home-edition/ Programul Chestionare Auto Home Edition 2.0 - software didactic destinat cursantilor scolilor de soferi din toata tara. Pregatirea teoretica pentru examenul cu politia. Filmulete de prezentare, intrebarile de la politie ( DRPCIV ), cea mai mare baza de date bilingva. Software agreat de catre ARR (Autoritatea Rutiera Romana)

Pornirea in rampa
Pornirea in rampa: una din probele de examen auto care pune mari probleme viitorilor soferi. Dupa mai multe exersari ale manevrei ar trebui sa abordati mult mai usor aceasta proba. Va vom prezenta pasii necesari in realizarea unei plecari in rampa corecte. E bine sa luati in serios aceasta manevra, nu doar pentru examenul auto, ci mai ales pentru a fii pregatiti in trafic, dupa ce obtineti permisul. Ca sofer cu acte in regula va veti lovi de multe situatii in care e vital sa stiti sa folositi frana de mana. Inainte de a efectua plecarea din rampa va asigurati ca puteti pleca si semnalizati intentia de plecare. Apoi apasati ambreiajul si introduceti maneta in treapta intai. Veti face o pornire de pe loc cu ambreiajul putin mai lung si eliberarea treptata a franei de ajutor, astfel incat masina sa nu plece inapoi. Atunci cand masina s-a pus in miscare frana de mana trebuie sa fie complet coborata.

Traseu examen auto
Un posibil traseu de examen auto va este prezentat in materialul de fata. Elevul auto parcurge un traseu cu diverse situatii: treceri de pietoni, statii de autobuze, intersectii semnalizate si intersectii semaforizate. Sfaturile obisnuite pentru un elev ce parcurge un traseu pot fi ascultate pe fundalul materialului: indicatii privind banda care trebuie folosita, cand trebuie sa semnalizati, cand trebuie sa reduceti viteza, cand trebuie sa semnalizati.

Parcare cu spatele
Garare (sau parcare) cu spatele pe partea dreapta. Parcarea cu spatele este una din posibilele probe de la examenul auto. Manevra incepe cu asigurare, semnalizare si punerea masinii in miscare (mergeti inapoi). In momentul in care vedeti stopul din stanga al masinii dupa care urmeaza sa intrat, plecati de pe loc cu virarea volanului cursa maxima. Atunci cand masina este paralele cu masinile intre care ati intrat indreptati volanul pana alinitiati masina cu celelalte doua masini din parcare. Apoi efectuati manevrele pentru parasirea masinii.

parcare laterala
Parcare laterala la scoala de soferi

SIMULAREA EXAMENULUI AUTO CATEGORIA B IN TRASEU PLOIESTI
Simularea examenului auto categoria B in traseu, municipiul Ploiesti. Instructor de conducere auto categoria B DINU gh. CIPRIAN P.F.A.

Plecarea de pe loc
Plecarea de pe loc: este primul test la examenul auto - proba practica. Este foarte important sa nu uitati detaliile simple, dar importante, ale plecarii de pe loc. Dupa ce v-ati reglat scaunul (in functie de pedala de ambreiaj), oglinzile si v-ati pus centura de sigurantza puteti sa va pregatiti de plecare. In cazul de fatza se face o plecare de pe loc de pe partea dreapta a drumului. Va asigurati in oglinda retrovizoare din stanga, semnalizati, iar atunci cand puteti efectua plecarea introduceti maneta de viteza in treapta intai. Mentinand ambreiajul apasat, va asigurati din nou, si daca drumul este liber, accelerati usor in timp ce eliberati trept atambreiajul. Apoi luati usor volan spre stanga.

Parcare cu fata oblica
Parcare cu fata pe partea stanga a drumului, efectuata de pe sensul opus al drumui. Exemplul de fatza prezinta o parcare oblica, parcarea oblica fiind una din metodele usoare de parcare. Va asigurati, iar atunci cand gasiti locul de parcare semnalizati intetia. Atunci cand ajungeti vis-a-vis de locul de parcare va mai asigurati odata si cu viraj spre stanga centrati masina in spatiul liber. Odata ajunsi in parcare faceti manevrele necesare parasirii masinii: trageti frana de ajutor, opriti motorul si introduceti maneta schimbatorului de viteze in treapta intai.

Pornirea in rampa
Din materialul didactic a www.circulatiarutiera.ro Ti-a placut? Da un klick pe Like pt: http://www.facebook.com/pages/Circulatiarutieraro/269764713056258 http://www.circulatiarutiera.ro/chestionare-auto-home-edition/ Programul Chestionare Auto Home Edition 2.0 - software didactic destinat cursantilor scolilor de soferi din toata tara. Pregatirea teoretica pentru examenul cu politia. Filmulete de prezentare, intrebarile de la politie ( DRPCIV ), cea mai mare baza de date bilingva. Software agreat de catre ARR (Autoritatea Rutiera Romana)

Which car is faster? Which Car is Faster?
Similar 1/4 mile timeslips to browse:

2007 Jeep Cherokee SRT8 6.1L Turbo: 8.951 @ 156.990
Harrison, Engine: 6.1L HEMI, Turbos: Precision ProMod 94mm Tires: M&H


2007 Jeep Cherokee SRT8 Stage6 Turbo Kit: 9.470 @ 149.000
1BAMFR, Engine: 413, Supercharger: Stage6 88mm Turbo Kit


2007 Jeep Cherokee SRT8 Vortech YSI: 9.494 @ 142.150
BJB, Engine: LPM 426, Supercharger: Vortech YSI


2006 Jeep Cherokee SRT8 Twin Turbo 5 speed: 9.659 @ 146.720
Chris, Engine: 426, Turbos: TT 60's


2008 Jeep Cherokee SRT8 : 9.870 @ 138.000
TOMMY , Engine: 6.1 LPM forged, Turbos: PRECISION 76 mm


2006 Mercedes-Benz CL65 AMG RENNtech: 10.274 @ 137.460
SGC, Engine: Stock, Supercharger: n/a Turbos: Stock Tires: Mickey Thompson Drag Radials


2010 Jeep Cherokee SRT8 SUPERCHARGER: 10.480 @ 131.450
E.K, Engine: 7.0L STROKER, Supercharger: MAGNACHARGER Tires: NITTO 555R


2007 Jeep Cherokee SRT8 : 10.699 @ 126.200
Kent Altman, Engine: 6.1 Hem i- Forged, Supercharger: Vortech V-3 Tires: 315/35/20 Nitto NT-05R


2005 Mercedes-Benz CL65 AMG Speedriven: 10.725 @ 128.080
V12Godspeed, Engine: V12, Turbos: stock


2006 Mercedes-Benz CL65 AMG VRP: 10.730 @ 130.860
Marko, Engine: stock, Turbos: stock Tires: 315/30/18


2005 Mercedes-Benz CL65 AMG : 10.740 @ 128.280
Matt H, Engine: 6.0L V-12, Turbos: stock twins Tires: 265/40-18 M/T Drag radials


2006 Mercedes-Benz CL65 AMG VRP: 10.760 @ 129.280
Marko,


2005 Mercedes-Benz CL65 AMG : 10.790 @ 127.320
RaceHorse, Engine: stock, Supercharger: n/a Turbos: stock Tires: 265/40/18 Mickey Thompson


2010 Jeep Cherokee SRT8 : 10.807 @ 126.770
wink, Engine: BES 6.1 Hemi Pro Series, Supercharger: Vortech V2 Ti (jackshaft driven) Tires: Nitto NT05R


2006 Mercedes-Benz CL65 AMG VRP: 10.825 @ 129.790
Marko,


2007 Jeep Cherokee SRT8 Supercharged: 10.885 @ 126.380
Captain Terror, Engine: 7.0 L 426 Hemi, Supercharger: Techco 3L Twin Screw Tires: Nitto NT05r 315/275


2008 Jeep Cherokee SRT8 426 ci Whipple Twin Screw: 10.910 @ 124.300
Jeff (jdoc7), Engine: 426, Supercharger: Whipple 2.4L Twin Screw Tires: Nitto NT05 front, Nitto NT05R rear


2006 Mercedes-Benz CL65 AMG : 10.930 @ 128.040
SGC, Engine: stock, Turbos: stock Tires: M/T Drag Radials


2007 Jeep Cherokee SRT8 Stock 6.1L / T-Trim V2 Vortech: 10.936 @ 121.960
m4xm1l10n, Engine: Stock 6.1L HEMI, Supercharger: Vortech V2 T-trim Tires: 315/35/20 NT05R


2008 Jeep Cherokee SRT8 : 10.960 @ 123.810
Dan, Engine: 7.0L, Turbos: NCTS rear mount T-4 Tires: Nitto Motive


 


©2015 DragTimes - Disclaimer - Contact Us