Ring Knutstorp 2011 - Opel Kadett C 1976

Ring Knutstorp 29. april - 1. maj Opel Kadett C GT/E 1976

More Videos...


Walter Röhrl im Opel Kadett C GT/E - Rallye ABC Teil 1
Walter Röhrl gibt eine Anleitung zu Fahrtechniken im Opel Kadett C GT/E. Ein altes Video, daher leider nur mäßige Qualität !!

Kadett C V6
76-er Kadett C- Coupe umgebaut auf 3,0 V6 24V

Opel Kadett C 1.2N restauratieproject.
Voor de fans: Deze fotocollage met geluidsondersteuning is gemaakt aan de hand van mijn restauratieproject. Dit restauratieproject is mede mogelijk gemaakt door Autobedrijf Rietbergen van Eeden; Autoschadeherstel Van Der Mey; Autobedrijf Duivenvoorde; Meubelstoffeerderij Hermans en Materialenhandel Leo de Groot. De tunes die worden gebruikt zijn van de Red Hot Chili Peppers. Het doel van deze fotocollage is puur om mijn computerkennis te vergroten. Over de auto De Opel Kadett 1.2N Sedan is gebouwd in Maart 1979. De eerste eigenaar is twaalf jaar in bezit geweest van de auto. Na het overlijden van deze Noordwijker heeft de auto zeventien jaar geen daglicht meer gezien. In 2008 heb ik deze auto aangeschaft en een jaar in gereden. Opmerkingen zijn er om gemaakt te worden dus voel je vrij.

2009 DMSB Auto-Slalom Neuss, STC Wesel, Olaf Jäntsch, Opel Kadett CQP 16V, Spezial
die Bären bereiten sich - bekannterweise - zum Winterschlaf vor; wie auch der bekannte CQP-Treter Olaf; - das war sein letzter Einsatz in 2009 - wir freuen uns schon jetzt auf 2010 !!! ... danke, lieber Olaf !!!
Follow