De Lijn : Antwerp Tramway

Tram en premetro-net in Antwerpen Réseau de tram et prémétro à Anvers

More Videos...


Vernieuwde tram 15 van Antwerpen naar Boechout
http://www.atv.be/item/vernieuwde-tram-15-van-antwerpen-naar-boechout Vandaag kon u voor het eerst met de tram van Boechout naar Antwerpen, want de vernieuwde tramlijn 15 werd vandaag voor het eerst gebruikt. Dat is enkele weken eerder dan gepland, omdat het Gemeenteplein in Mortsel wordt heraangelegd. En de meeste pendelaars zijn wel te spreken over het vernieuwde traject.

Gefrustreerde reizigers op trams van De Lijn
http://www.atv.be/item/gefrustreerde-reizigers-op-trams-van-de-lijn De tram tussen Mortsel en Antwerpen zit elke dag overvol. En dat tot grote frustratie van vele pendelaars. Een 19-jarige student uit Mortsel heeft nu via facebook een bericht gestuurd aan Vlaams minister voor mobiliteit, Hilde Crevits. Er komt veel reactie op z'n bericht. Al meer dan drieduizend mensen steunen z'n oproep op de sociale netwerksite.

Brussels Tramway : Bombardiers sur la ligne 92
Dimanche 19 décembre 2010, alors que la circulation de la STIB est, en général, ralentie à cause de la neige, la ligne 92 est exploitée entièrement par des trams Bombardier 3000 de première et seconde génération.

Lijn 1 Hasselt - Maastricht (voorlopige versie)
Voorlopige versie van een simulatie van Spartacus Lijn 1 Hasselt - Maastricht.
Follow