De Lijn : Antwerp Tramway

Tram en premetro-net in Antwerpen Réseau de tram et prémétro à Anvers

More Videos...


De Lijn Antwerpen - Trams en Poldertram 9994
speciaal rit met Poldertram 9994 in Antwerpen 21/08/2016

Siemens 7227 op 'oud' traject lijn 2 Hoboken-LO
Traject cabine opname van lijn 2, die aan z'n laatste weken nu bezig is in zijn huidige vorm (van Hoboken naar Linkeroever). Vanaf 1 september 2012 gaat deze lijn veranderen en voortaan naar Merksem rijden ipv Linkeroever.

Gefrustreerde reizigers op trams van De Lijn
http://www.atv.be/item/gefrustreerde-reizigers-op-trams-van-de-lijn De tram tussen Mortsel en Antwerpen zit elke dag overvol. En dat tot grote frustratie van vele pendelaars. Een 19-jarige student uit Mortsel heeft nu via facebook een bericht gestuurd aan Vlaams minister voor mobiliteit, Hilde Crevits. Er komt veel reactie op z'n bericht. Al meer dan drieduizend mensen steunen z'n oproep op de sociale netwerksite.

Vernieuwde tram 15 van Antwerpen naar Boechout
http://www.atv.be/item/vernieuwde-tram-15-van-antwerpen-naar-boechout Vandaag kon u voor het eerst met de tram van Boechout naar Antwerpen, want de vernieuwde tramlijn 15 werd vandaag voor het eerst gebruikt. Dat is enkele weken eerder dan gepland, omdat het Gemeenteplein in Mortsel wordt heraangelegd. En de meeste pendelaars zijn wel te spreken over het vernieuwde traject.
Follow