Drag Racing 1/4 Mile times 0-60 Dyno Fast Cars Muscle Cars

Drag Honda CB "Fun Race"

Fun Race, Dragbike Honda CB acara Probolinggo Juny 2013. Fun Dragrace hanya sekedar penyaluran hoby saja


 


More Videos...


ujitarik CB vs Scorpio
the power of Honda CB





Top Fuel Nitro Motorcycle Import vs Harley - Larry "Spiderman" Mcbride 5.83et @ 232mph
Dragbike Live was on location at the Manufacturers Cup Finals held November 12-14 2010 at South Georgia Motorsports Park in Georgia when Top Fuel Nitro motorcycle legendary drag racer Larry "Spiderman" Mcbride against V-Twin Top Fuel Harley rider Tommy Grimes aboard the Ray Price Top Fuel Nitro entry met in the final round. Mcbride ran an incredible 5.830 elapsed time at 232.75 miles per hour for the win! This was a historic final round,marking the first time a V-Twin Top Fuel Nitro burner would face off against an import Top Fuel Nitro Methane injected drag bike.





CB TERMINAL SURABAYA (TRT).wmv
CB TERMINAL SURABAYA (TRT) MOJOAGUNG JOMBANG SURABAYA JAWA TIMUR GAS POOO........LLLL TANPA BATAS......!!!!!!!!!!!





F 160 vintage race 2 08/08/30, Pacific Raceways, WA
POV footage of F 160 vintage class race, august 30, 2008 at Pacific Raceways, Washington. Rider - Michael Howell #672





"home made" Harley vs CBR1000 Drag Racing
A honda cbr1000rr fireblade bike owner ridicules the home made harley bike owner saying that his harley ratbike is slow. Well harleys owner hildo proves him wrong. video courtesy of itshildo https://www.youtube.com/channel/UC-NeK623JYgI6Ao7rH0gkKg





Honda c70 250cc.mp4
honda c70 in facebook. the japanese mod this bike.. big big credits to the japanese..





NHRA Drag Racing Pro Mods & Doorslammers - Mission, BC - June 27/09 part 1 of 4
CanadaMotorSports - Drag racing at Mission Raceway Park, Mission BC, part 1 of 4. June 27, 2009. Check out parts 2, 3 and 4 for more amazing drag racing including top end 200+ mph passes! Pure Sound! No music, just cars! NHRA Drag Racing, featuring 8 second door-slammers, pro-mods, pro streets. Look for Rick DiStefano's beautiful Pro-mod 1953 Chevrolet Corvette. copyright 2010 AVS Inc





Drag Bike Mio vs Fino Thailand
Drag Fino vs Mio Thailand, Drag race Fino vs Mio, Drag Mio vs Fino, Drag Bike Mio vs Fino, Drag bike Fino vs Mio, Dragrace Fino vs Mio, Dragrace Mio vs Fino Drag Bike Yamaha Fino vs Mio balap liar, balap liar motor, balap liar indonesia, balap liar medan, balap liar lucu, balap liar jakarta, balap liar dikejar polisi, balap liar batam, balap liar mobil, balap liar lucu banget, balapan liar motor, balapan liar motor drag, balapan liar motor lucu, balapan liar motor dikejar polisi, balapan liar motor lucu banget, balapan liar motor medan, balapan liar motor jakarta, balapan liar motor makassar, balapan liar motor drag mio, balapan liar motor satria fu, drag race motor, drag race motor indonesia, drag race motor mio vs ninja, drag race motor indonesia liar, drag race motor lucu, drag race motor indonesia resmi, drag race motor sentul, drag race motor satria fu, drag race motor thailand, drag race motor mio, balapan liar motor, balapan lucu, balapan liar, balapan liar motor drag, balapan liar motor lucu, balapan motor drag, balapan, Drag Race, Drag Bike, Drag Ninja RR, Drag F1ZR, Drag Ninja vs F1ZR, Drag Ninja RR vs F1ZR





Wet RACE Vixion vs Satria FU vs CBR150 LAST LAP SENTUL KARTING
Ditengah guyuran hujan, para peserta acara fun race D'Event tetap semangat. Tempo race memang jadi lambat, tak ada aksi gaspoll ataupun kneedown. Peserta lebih memilih bermain aman daripada ngotot terus jatoh. Lap terakhir, dua rider terdepan (Satria FU dan Vixion) saling tempel ketat berlomba menuju finish lebih dulu. Result: Posisi 1. FU Posisi 2. Vixion





suzuki fx 150 yunani





BALAPAN LIAR MOTOR LUCU DRAG RACE INDONESIA
Aksi balapan liar drag race yang menurut gue sangat somplak wkwkwkkw... Belom jalan aja udah nyungsep hahaha





Drag Bike - Video amatir Yamaha 125 Drag Z VS Honda Karisma
Drag Bike, Balap Liar Indonesia tag : drag bike drag bike cewek drag bike indonesia drag race motor drag drag bike thailand drag race moto gp darg resmi bwi video drag lucu bentrok sh breaking benjamin breath drag bike depok trial moto bike asmara setia band vp mboted drag bike palembang pesawat drag sukun drag bike crash compilation drag bike bali drag ngawi drag rx king cb drag nganjuk band metal indonesia drag bike pemda vidio liar 2012 ninja drag bike naruto shippuden billy talent drag bike 2012 drag bike 2011 drag bike 2010 drag resmi indonesia drag manado karangria warkop mio monkey boots free drag thailand motor drag liar seksual bebas tabrakan maut drag bike klaten noah separuh aku drag bike madiun drag bike liar drag thailand 2011 drag thailand 2012 payphone maroon 5 lylla kolor ijo drag mobil drag bike america mio vs ninja thailand sexism bms drag malang drag liar bwi armada hargai aku drag bike purworejo ninja drag drag mio 300cc ninja 150 teletubis crash satria fu 150 drag bike karawang k2t jo tamiang menggila captain jack berubah dj morena 2012 drag bike solo perwira drag bike drag bike pati sportku.com drag bike dosq vs ab drag bike bondowoso drag bike bandung anak drak lucu andika perjalanan hidup balap liar





BALAP DRAG RACE MOTOR YAMAHA MIO VS KAWASAKI NINJA
yamaha mio dan ninja lagi tes speed di drag race nih.





@DragBike @Motorbalap Honda CB 200CC
drag motor @DragBike @Motorbalap Honda CB 200CC video drag bike liar drag bike thailand drag bike sentul drag bike jogja solo klaten drag bike juanda mio drag bike drag bike 2014 drag bike resmi video balap liar sepeda motor balap liar jakarta kemayoran sentul jabotabek cikarang bekasi balap liar surabaya malang nganjuk balap liar mio rxking ninja jupiter rxz force1 balap liar medan sumatra jambi balap liar motor balapan liar pengertian balapan liar balapan liar motor artikel balapan liar makalah balapan liar balapan liar mobil lagu balapan liar balapan motor balapan mobil





Dragbike @motorhonda cb underbone gila
drag motor ~ Dragbike @motorhonda cb underbone gila video drag bike liar drag bike thailand drag bike sentul drag bike jogja solo klaten drag bike juanda mio drag bike drag bike 2014 drag bike resmi video balap liar sepeda motor balap liar jakarta kemayoran sentul jabotabek cikarang bekasi balap liar surabaya malang nganjuk balap liar mio rxking ninja jupiter rxz force1 balap liar medan sumatra jambi balap liar motor balapan liar pengertian balapan liar balapan liar motor artikel balapan liar makalah balapan liar balapan liar mobil lagu balapan liar balapan motor balapan mobil




Which car is faster? Which Car is Faster?





Similar 1/4 mile timeslips to browse:

1972 Honda CB 750/four k2: 11.117 @ 122.050
Colin, Engine: 750/4 sohc 836cc, Tires: B/S Spitfire 11R


1972 Honda CB 750/four k2: 11.821 @ 109.760
Colin, Engine: 750/4 sohc 836cc, Tires: B/S Battlax


1979 Honda CB 650: 12.993 @ 102.380
Cycle 79, Engine: 627cc SOHC i4, Tires: F:3.50H19 4PR R: 4.50H17 4PR


1982 Honda CB 900 Custom: 13.157 @ 105.630
Jon Meyer, Engine: 901cc 16V I-4, Supercharger: snake-eyes Turbos: neg Tires: Bridgestone Spitfire


1982 Honda CB cb900f: 13.297 @ 94.000
adrian eastwick, Engine: stock, Tires: balled front enduro rear


1982 Honda CB 750: 13.573 @ 99.230
Tony Macias, Engine: 750cc DOHC 4, Supercharger: No Turbos: No Tires: Stock


1977 Honda CB 550 F: 13.980 @ 94.350
Jeff Duncan, Engine: 544, Tires: Dunlop TT-100s


1976 Honda CB 550: 14.020 @ 91.830
mag1, Engine: 544cc SOHC four, Tires: 3.75-18


1973 Honda CB 550 K1: 14.268 @ 91.550
CycleWorld12/73, Engine: 544cc SOHC-4, Tires: Stock Bridgestones


 


©2014 DragTimes - Disclaimer