Kemalangan di Federal Highway

Perlanggaran berlaku berhampiran stesen komuter Batu 3 Shah Alam

More Videos...


Carta Video Hantu Yang Berjaya Dirakam Di Jepun
Rakaman Yang Berjaya Dirakam Oleh Kamera CCTV di Jepun. Hantu-hantu yang dirakam telah dibuat carta khas berdasarkan kengerian & keseraman sesuatu video.

Kemalangan Ngeri Di Federal Highway 21 April 2013
Video rakaman selepas kemalangan ngeri di Federal Highway (Lebuhraya Persekutuann) pada awal pagi 21 April 2013 Beberapa gambar lain di tempat kejadian: http://fitrihadi.com/2013/04/video-gambar-kemalangan-ngeri-di-federal-highw ay/

Maut dihempap kren di Federal Highway
Berita dan gambar lanjut di http://bit.ly/176ssFM

Kemalangan di Lebuhraya Karak yang membabitkan dua penunggang motosikal berkuasa tinggi (19/10/2014)
Satu kemalangan tragis telah berlaku kira-kira jam 11.40 pagi tadi di kilometer 25 Lebuhraya Karak yang mana melibatkan tiga buah motosikal berkuasa tinggi dan sebuah kereta. Kemalangan ini berpunca daripada lori yang melintang di tengah jalan kerana tergelincir dari tow truck dan menyebabkan trafik menjadi perlahan dan sesak. Kemudiannya motosikal tersebut ditunggang laju bersama kumpulan Big Bike yang mana ketika turun bukit lalu melanggar sebuah kereta yang sedang berhenti. Selepas itu motosikal kedua datang dan melanggar kereta yang sama lalu terbakar. Sebuah lagi motosikal juga tidak sempat mengelak lalu terjatuh. Kemalangan itu telah menyebabkan sebuah motosikal berkuasa tinggi yang terlibat terbakar dan penunggangnya rentung. Seorang lagi yang maut dipercayai kerana dilanggar manakala seorang lagi cedera parah. Sementara itu, pihak Jabatan Bomba dan Penyelamat turut menyiarkan beberapa gambar kejadian itu.
Follow