alfa romeo gtv 2.0 16v 330ch

l'alfa sur le circuit de folembray

More Videos...


Alfa Romeo GTV Coupe Review (2000)
Rob Hallam checks out the 2000 model Alfa Romeo GTV Coupe, reviewing it's practicality, performance and handling, as well as comparing it to it competitors. The GTV has a 3 litre 24 valve V6 engine, giving it a 0-60 of around 6.5 seconds.

Alfa Romeo GTV Bimotore met 487 pk
Ziet er nog best standaard uit, deze Alfa GTV van Stephan Lenior. Behalve onderhuids! Daar zitten twee V6-motoren, met in totaal 487 pk. De Alfa GTV Bimotore is een beest!

Alfa Romeo GTV & Spider Review (1998)
Jeremy Taylor reviews the Alfa Romeo 3.0L V6 GTV and Spider

TURBOMETAL motorblog - Alfa Romeo GTV 1985 (ENG,GER sub)
For english click "show more" under the text. "Mindenkinek van egy álma" Van egy srác aki álmai autóját keresi. Nem egy márkaőrült. Egyszerűen csak szereti az autókat. Naponta lapozgatja a használtautó oldalakat. Minden napra jut egy óriási meg nem lépett vétel.Ám az álmodozás egyszercsak áttöri a realitás falát.Talál egy 1985-ös Alfa Romeo GTV-t.Nem igazán teheti meg, hogy autót vásároljon - mégis megbeszél egy találkozót az eladóval. Barátai is elkísérik. Az autó nem egy jó vétel főhősünk számára.Nincsenek felesleges pénzei, hogy az öreg rozsdaboglyát rendbehozza. De ő már nem tud többé objektíven mérlegelni. Beleszeretett. Elképzel magáról egy olyan jövőt amiben minden tökéletes.Ehhez pont ez az autó kell itt és most. English story: "Everybody has a dream" This guy is looking for his dream car. He ain't no fanboy, just a car guy. He loves them all. He scans trough the ads all the time, and he finds something to dream about every day... one day this Alfa Romeo GTV from 1985 comes up. He's broke, but he goes for it anyway. The GTV is far from good, friends try to keep him from buying, but it's too late. Objectivity loses, he's fallen in love. He has a vision... the perfect date in a perfect future. His future self needs this car right here right now... Stáblista a film végén. Köszönjük, hogy végignézted. Thank you for watching! Music: College - A Real Hero (feat. Electric Youth) Harangozó Teri - Mindenkinek van egy álma Köszönet / Thanks to Schindler Alex Alfarium - High end classic car restoration http://www.alfarium.com/ Geier Róbert Alfakontakt - Zsámbék Jójárt Martin - Retró Autómentő Balázs Mihálka - english subtitle Patrik Szabó - german subtitle A film a DOQ Magyarország és a Totalcar közös filmpályázatára készült. We made this movie for DOQ Hungary and Totalcar's film competition. Találj ránk máshol is / FIND and LIKE US! https://www.facebook.com/turbometal contact email: info@turbometal.hu Honlap / site (beta) http://turbometal.hu/ Metálpacsik!
Follow