BMW M5 vs. Jaguar XKR-S (English subtitled)

Welke auto moet je tegenover de nieuwe M5 zetten als de Jaguar XF-R al niet tegen de vorige M5 kon opboksen? De XKR-S natuurlijk want die komt qua vermogen het dichtst in de buurt van de nieuwe Beierse bom! Roland en Sandor kruisen de degens in het zuiden van Limburg.

More Videos...


BMW M135i vs Renault Megane RS Trophy (English subtitled)
Koning hot hatch was jaren lang de Renault M├ęgane RS maar nu is er een achterwielaandrijver bijgekomen: de BMW M135i! Kan hij het de sportieveling uit Dieppe lastig maken? Twee witte schichten maken elkaar het leven zuur.

BMW M6 2012 roadtest (English subtitled)
De V10 is geweest, de nieuwe BMW M6 moet het doen met een V8. Is dat behelpen? Niet bepaald, zo ontdekten we in Zuid-Spanje.

BMW M3 (2014) road test English subtitled
Heftige afsluiting van de werkweek! We hebben hier de test van de nieuwe BMW M3 voor je! Heerlijk toch? De M3 heeft voortaan een zes-in-lijn (net als de tweede en derde generatie) maar dan wel met turbopower! Hoe pakt dat uit? De volledige eerste rijtest lees je in AutoWeek 21 die vanaf woensdag 21 mei in de winkels ligt. Ook aandacht daarin voor zijn voorgangers!

Audi S6 vs. BMW M550d - English subtitled
Stel: je bent in de markt voor een BMW M5 Touring. Dan heb je mooi pech, want de Beiers leveren de dikste 5-serie alleen als sedan. Maar nu is er wel een alternatief in de vorm van de M550d met beresterke triturbodieselmotor! Is dat wat, of is de S6 Avant van concurrent Audi een betere keuze? Kijk mee!
Follow