BMW M5 vs. Jaguar XKR-S (English subtitled)

Welke auto moet je tegenover de nieuwe M5 zetten als de Jaguar XF-R al niet tegen de vorige M5 kon opboksen? De XKR-S natuurlijk want die komt qua vermogen het dichtst in de buurt van de nieuwe Beierse bom! Roland en Sandor kruisen de degens in het zuiden van Limburg.

More Videos...


BMW M4 vs Jaguar F-Type - English subtitled
De jaren tachtig waren succesvolle race-jaren voor Jaguar. De krachtige XJ-S van Tom Walkingshaw wist de ene van de andere overwinning binnen te slepen in het European Touring Car Championship en in 1984 werd het merk zelfs kampioen. De BMW 635CSi kon er niet tegenop. We zoeken het circuit van toen op in het Tsjechische Brno, waar dorpjes en bossen het toneel waren voor spectaculaire races. Jaguar weet opnieuw indruk te maken met de gloednieuwe F-Tpe. Maar wat blijft er over van die oehs en ahs als er we een gloednieuwe BMW M4 tegenover zetten? Een spectaculaire dubbeltest!

Jaguar XKR-S review - Auto Express
Full review: http://www.autoexpress.co.uk/videos/videoreviews/269098/jaguar_xkrs_video_r eview.html#ixzz1PuxeTWR2 The Jaguar XKR-S is a track-focused version of the already rapid 5.0-litre supercharged XKR, we grabbed the chance to put the new coupe through its paces on the road and at the track. Can it do almost 
everything a Ferrari 599 GTB 
can do, but for over £100,000 less? Or is it simply a faster version of the XKR?

Audi S6 vs. BMW M550d - English subtitled
Stel: je bent in de markt voor een BMW M5 Touring. Dan heb je mooi pech, want de Beiers leveren de dikste 5-serie alleen als sedan. Maar nu is er wel een alternatief in de vorm van de M550d met beresterke triturbodieselmotor! Is dat wat, of is de S6 Avant van concurrent Audi een betere keuze? Kijk mee!

Jaguar XKR-S v Mercedes SL63 AMG | evo TRACK BATTLE
Jethro takes the Jaguar XKR-S and the Mercedes SL63 AMG for a spin on the Bedford track for our next installment of evo TRACK BATTLES- Look out for our next video on the McLaren P1 on Friday! Subscribe to evo TV for more videos: http://bit.ly/WpFurP Register for evo's weekly newsletter: http://bit.ly/YwSED0
Follow