Prio 1 Wijkteam (piepende banden) DHV Politie Agressie bij instelling Bouman GGZ Baan Rotterdam

Film: Pieter Schot

More Videos...


!Agressie op het Politie Bureau!, !Hardhandige buiten plaatsing!
Thumbs Up voor de Popo! 1080p HD - De politie zet hardhandig een familie buiten aangezien deze zonet een boete van 2500 euro moet hebben betalen en dat nadat een van de familielleden net vrij is van een paar uur cel!

GPTV: Agressieve politie agent vliegt cameramannen aan op Vlieland
Te bizar voor woorden. Dat is een voorval dat freelance-cameraman Jaring Rispens uit Wommels op Vlieland overkwam. Jaring ging naar Vlieland omdat bij graafwerkzaamheden een zeemijn was gevonden bij een vakantiehuisje. In de buurt van de mijn kon hij gewoon zijn werk doen, maar toen Jaring wat meer afstand wilde nemen en vanaf de doorgaande weg wilde filmen werden hij en de Vlielander cameraman Dirk Bruin door een politie-agent gesommeerd om te stoppen met filmen. Nou mag iedereen op straat iedereen filmen, zelfs als je journalist bent, maar deze agent stelde zijn eigen regels op Vlieland. De man kon bovendien zijn handen niet thuis houden. Nou kijkt u zelf maar naar dit bizarre voorval van een agressieve politieman.

TV Veilig - Bikers stadswacht Rotterdam assisteren bij arrestatie
Stadswachten Theo en Robin van het biketeam assisteren de politie bij de arrestatie van een aantal mannen op de West-Kruiskade en het Tiendplein. Door Cameratoezicht was gezien dat een van de verdachten met een vuurwapen over straat liep. De stadswachten schermen de omgeving van de arrestatie af voor omstanders. Zo creeëren ze een veilig gebied voor de politie om haar werk te doen.

Malaysia police Evo 10 chasing Nissan 180sx
Movie name : Kongsi - Lu Langsi Lu Mati 2011 Filem KONGSI adalah filem aksi komedi mengisahkan penyiasatan ASP Shariff terhadap kes pembunuhan di kalangan kumpulan kongsi gelap di sekitar Kuala Lumpur. Kumpulan kongsi gelap ini terdiri daripada tiga kaum iaitu Melayu, Cina dan India yang selalu bergaduh selepas berlakunya sesuatu kes pembunuhan.
Follow