Lexus LFA Nürburgring edition track test (English subtitled)

more video's: autoweek.tv

More Videos...


Volkswagen XL1 road test - English subtitled
Volkswagen XL1 roadtest Subscribe here: http://bit.ly/1uSYprL Volkswagen geeft voor z’n zuinigheidswonder XL1 een verbruik op van 1 op 111. Mooi, maar hoe realistisch is dat? En wat voor praktische bruikbaarheid krijgt de forens die bereid is ruim een ton voor het spaarwonder neer te tellen? Everything about cars, online and offline. AutoWeek is one of the leading automotive media in Europe and the largest in the Netherlands. Bekijk ook onze playlists: BigBoys: http://bit.ly/1lrRsA2 Beurs Babes: http://bit.ly/1p5xUMy Classics: http://bit.ly/1p8WQZm Supercars: http://bit.ly/1lrRZ56 Roadtests: http://bit.ly/1zsCFpu Op de Rollenbank: http://bit.ly/1pY7S2W De missie van Autoweek is om de consument te adviseren op alle drie de vlakken van het aankoopproces; inspireren en informeren, zoek en vergelijk & betrouwbare koop. AutoWeek is al 22 jaar het grootste automedium van Nederland. met een weekbad, website, mobiele apps en natuurlijk YouTube kanaal. Heb jij suggesties of tips? Mail dan naar autoweek@autoweek.nl

BMW M3 (2014) road test English subtitled
Heftige afsluiting van de werkweek! We hebben hier de test van de nieuwe BMW M3 voor je! Heerlijk toch? De M3 heeft voortaan een zes-in-lijn (net als de tweede en derde generatie) maar dan wel met turbopower! Hoe pakt dat uit? De volledige eerste rijtest lees je in AutoWeek 21 die vanaf woensdag 21 mei in de winkels ligt. Ook aandacht daarin voor zijn voorgangers!

BMW M4 vs Jaguar F-Type - English subtitled
De jaren tachtig waren succesvolle race-jaren voor Jaguar. De krachtige XJ-S van Tom Walkingshaw wist de ene van de andere overwinning binnen te slepen in het European Touring Car Championship en in 1984 werd het merk zelfs kampioen. De BMW 635CSi kon er niet tegenop. We zoeken het circuit van toen op in het Tsjechische Brno, waar dorpjes en bossen het toneel waren voor spectaculaire races. Jaguar weet opnieuw indruk te maken met de gloednieuwe F-Tpe. Maar wat blijft er over van die oehs en ahs als er we een gloednieuwe BMW M4 tegenover zetten? Een spectaculaire dubbeltest!

Klokje rond - Audi Q7
Klokje rond - Audi Q7: Deze keer in klokje rond een Audi Q7 3,0-liter TDI met bijna zeven ton op de teller! Hoe heeft dit behoorlijke aantal kilometers op de auto ingewerkt? Keurmeester Joep Schuurman nam de SUV onder de loep.
Follow