Klokje rond - Subaru Impreza

Anno 2010 is de turbomotor actueler dan ooit. Subaru baarde midden jaren negentig opzien met de Impreza 2.0 GT turbo, die bij de liefhebbers van veel pk's in de smaak valt. En een auto die als occasion geliefd is, want snel, betrouwbaar en betaalbaar. Hier staat er eentje met al meer dan drie ton op de klok. En met een paar blokken beton in de kofferbak!

More Videos...


Rollenbank - Subaru Impreza GT Turbo 555
In 1995 kwam Subaru om de hoek met de Impreza GT turbo. Die zette het merk direkt op de kaart als sportieveling. Wij zetten er een uit 1999 op de rollenbank. Benieuwd of hij nog net zo sportief is als een kleine vijftien jaar geleden. Twitter mee over deze Subaru Impreza GT turbo. Vanavond om 8 uur #autoweek

Subaru R-STi - JDM vs USDM: A Friendly Rivalry -- /TUNED
In the US, we never got the best Subaru of them all, the first generation WRX coupe, getting stuck with the fun-but-not-fast 2.5RS version. One of the more popular upgrades for those cars is the "R-STi" drivetrain swap. In the season premiere of Tuned, we look at two approaches: the USDM drivetrain swap, and the JDM drivetrain swap. Which is better? You decide.

Klokje Rond - Volkswagen Corrado VR6
Deze Volkswagen Corrado is zo orgineel, dat de eigenaar hem nooit te koop zal zetten, bang dat de nieuwe eigenaar hem wel eens zou kunnen pimpen. Met bijna een kwart miljoen op de teller en een leeftijd van achttien jaar kan er een hoop mis zijn met deze auto, maar verpest met allerlei overbodige extra's is hij in iedergeval niet.

Blits Bezit - Subaru Impreza
"In 1999 is er ook een Subaru Impreza GT turbo 555 geweest, maar die moet je niet hebben. Dit model uit '95 is veel zeldzamer. En mooier." Aldus Roderick Witte, die zijn 555 zo ingetogen mogelijk wil houden. "Maar hij gaat wel naar de 400 pk!"
Follow