Klokje rond - Subaru Impreza

Anno 2010 is de turbomotor actueler dan ooit. Subaru baarde midden jaren negentig opzien met de Impreza 2.0 GT turbo, die bij de liefhebbers van veel pk's in de smaak valt. En een auto die als occasion geliefd is, want snel, betrouwbaar en betaalbaar. Hier staat er eentje met al meer dan drie ton op de klok. En met een paar blokken beton in de kofferbak!

More Videos...


Rollenbank - Subaru Impreza GT Turbo 555
In 1995 kwam Subaru om de hoek met de Impreza GT turbo. Die zette het merk direkt op de kaart als sportieveling. Wij zetten er een uit 1999 op de rollenbank. Benieuwd of hij nog net zo sportief is als een kleine vijftien jaar geleden. Twitter mee over deze Subaru Impreza GT turbo. Vanavond om 8 uur #autoweek

Subaru Cosworth Impreza vs old Imprezas review - Auto Express
Full review: http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/256981/subaru_cosworth_ impreza_sti_cs400.html Four Imprezas, a total of 1,184bhp and a mile-long strip of tarmac... the battle of the hardcore Subaru special editions is on! A manic chorus of turbo engines is followed by a screech from the tyres as our competitors catapult off the line. And with 119bhp more than the next most powerful car here, the new Cosworth-tuned Impreza this should find this a walk in the park -- especially given that its rivals today are 10 years older. Read more: http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/256981/subaru_cosworth_ impreza_sti_cs400.html#ixzz1864SQKWA

Klokje Rond - Volkswagen Corrado VR6
Deze Volkswagen Corrado is zo orgineel, dat de eigenaar hem nooit te koop zal zetten, bang dat de nieuwe eigenaar hem wel eens zou kunnen pimpen. Met bijna een kwart miljoen op de teller en een leeftijd van achttien jaar kan er een hoop mis zijn met deze auto, maar verpest met allerlei overbodige extra's is hij in iedergeval niet.

BigBoys Helden - Subaru Impreza
Zondag, BigBoysdag! Zoals je vorige week al hebt kunnen zien in de aflevering met de Lelijke Eend, duiken Edo en Roland in 'BigBoys Helden' in de wereld achter auto's die zij heel bijzonder vinden. Vorige week was dus de 2CV aan de beurt, deze tweede aflevering staat geheel in het teken van de Subaru Impreza GT turbo. Een op het oog gewone Japanse middenklasser die halverwege de jaren negentig heel wat autoliefhebbers in vervoering wist te brengen. Tijd voor een eerbetoon, BigBoys-style: boxermotor aan en veiligheidsgordels vast! BigBoys Helden is één van onze manieren om je alvast lekker op te warmen voor AutoWeek BigBoys, ons eigen televisieprogramma dat we vanaf zaterdag 6 september elke zaterdagmiddag op SBS6 gaan uitzenden. We gaan autorijden met een vette knipoog. Wil je meer weten over BigBoys en ons achter de schermen volgen? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter.
Follow