Module kufatec CH/LH et feux auto pour Polo 6r

Une présentation succinte du module proposé par Kufatec pour le montage en seconde monte des feux automatique et du coming/leaving home !

More Videos...


Ignition trick
running on the ignition of an E87/90/92/93 without the ignition key

Turoriel : Kit Allumage Phares Auto pour Volkswagen
Installation d'un kit pour allumage des phares automatique pour les véhicules Vokswagen. Produit disponible sur notre boutique : www.rstyle-lights.fr

prépararation mobile Plus (9ZA) VW Polo 6R
Voici une petite présentation de l'option " préparartion mobile plus" sur la Vw Polo 6R GTI

Volkswagen Polo V 6R 1.4 met maatwerk RVS Sport- einddemper van EPS Uitlaten BV -www.uitlaten.com-
Deze Volkswagen Polo V (6R) 1.4 van bouwjaar 2010 hebben we voorzien van een op maat gemaakte RVS sport- einddemper met een sportieve sound. De klant heeft als eindsierstuk gekozen voor dubbel 90mm rond in de zogeheten "Pistol Look" waardoor het een behoorlijk forse uitstraling is geworden. Wilt u ook zo iets of heeft u andere wensen op het gebied van uitlaten? Bel of mail met onderstaand adres. Met vriendelijke groet, Het team van: EPS uitlaten BV Nieuwe Compagnie 23 - 9605PX Kiel-Windeweer - Nederland Tel: +31 (0)598 350 335 - Fax: +31 (0)598 320 402 Kvk: 020.88.945 - BTW / VATnr: NL 8144.43.266.B01 Statutaire zetel: Kiel-Windeweer URL: www.uitlaten.com - info@uitlaten.com Openingstijden: DINSDAG t/m zaterdag Uw uitlaat en de wet. Tenzij anders vermeld worden sportuitlaten ontwikkeld voor optimale prestaties voor competitie-doeleinden (circuitgebruik) rekeninghoudend met de geluids- en optische wensen van de klant en geleverd zonder e-keur. Wij garanderen niet dat deze uitlaten aan de geluidseisen voldoen die volgens de typegoedkeuring voor de betreffende auto van toepassing zijn. Het gebruik van niet goedgekeurde onderdelen op de openbare weg is formeel niet toegestaan. De politie kan hier tegen optreden. (Maatwerk)sportuitlaten die aan de geluidseisen -en de tegendrukeisen- voldoen kunt u bij de RDW voor een modificatiekeuring aanbieden. Hieraan zijn kosten verbonden. EPS (maatwerk) sportuitlaten voldoen aan de APK eisen ten aanzien van montage en gasdichtheid. Informeer naar de mogelijkheden voor uw auto. Voor veel auto's kunnen wij tegenwoordig ook maatwerk met e-keur leveren!
Follow