Mazda CX-5 roadtest (English subtitled)

Hey kijk, een gloednieuwe Mazda. Dat gebeurt niet elke maand. Wat is deze CX-5 voor auto? Een midi-SUV met Mazda's Sky-active techniek. Dat rijdt lang niet verkeerd!

More Videos...


roadtest Mazda CX-5
roadtest Mazda CX-5

Citroën C1 roadtest
Tussen al het A-segmentgeweld door is ook nog de drieling van PSA en Toyota vernieuwd. We gaan op pad met de Citroën C1. Is die weer helemaal fris na de facelift?

Mazda 6 Sportbreak roadtest (English Subtitles)
Zo op het randje van 2012 gaat de nieuwe Mazda 6 Sportbreak als warme broodjes over de toonbank, want wie hem vóór 1 jauari aanstaande op kenteken heeft kan deze dikke D-segmenter nog rijden met twintig procent bijtelling. Maar is dit niet gewoon een auto die ook ná de jaarwisseling de moeite waard is? We zoeken het uit!

AutoWeek Journaal: op naar 40 jaar G-klasse
Mercedes-Benz 4x4-specialist Millenaar kan gerust zijn, de Gelände gaat in zijn huidige vorm nog mee tot 2020. Wat is het geheim van de G-klasse? Jaap Stalenburg van TVM Verzekering vertelt ons dat het steeds lastiger is dure bolides na diefstal te traceren en we hebben een spyvideo van de meest opmerkelijke variant op basis van de nieuwe Mercedes A-klasse.
Follow