ABT Audi AS8

Sportautó nemes kivitelben: Az új ABT AS8 Először az Audi mutatta be -- az ABT már bemutatta az új A8 prémium limuzinból a saját verzióját, az AS8-t. A luxusautót tudatosan és megfontoltan nemesítették az allgäuiak. „Nálunk nem veszíti el a rendkívüli jármű a saját karakterét, mi kihangsúlyozzuk azt." -- nyilatkozza Hans-Jürgen Abt, az ABT Sportsline üzletvezetője. Már a választott módszer is megmutatja az ingolstadti autóépítők szándékát, amikor a highend-modellüket következetesen könnyű szerkezetre építik: Az A8 egy sportos gentleman, és az ABT-os teljesítménykezelés után ez annál inkább igaz. Mindenekelőtt a hatásos, 4,2 literes lökettérfogatú turbódiesel teljesítményét növelték meg, rövidesen jön a többi változat is. „A gép tökéletesen illik a nagy limuzinhoz" -- indokolja a döntést Hans-Jürgen Abt. A 350 LE (257 kW) szériaautóból az ABT-nál 385 LE (283 kW) lesz. A modern diesel motor forgatónyomatéka lenyűgöző: 880 Nm (a szériáé 800 Nm). Ez gondoskodik arról, hogy a luxusautó minden helyzettel könnyedén megbirkózzon. Pihentető utazás, sportos vezetés a határok mentén -- az ABT S8 megszépíti az üzlettel teli hétköznapokat. Ez a légrugónak köszönhető, amit ehhez a rendkívüli autóhoz méreteztek. Az elegánsan sportos kempteni autó tudja, hogyan kell optikailag is meglepetést okozni: az első spoiler, a küszöbspoiler, a hátsó köténylemez lökhárító betéttel, valamint a háromrészes hátsó spoiler hangsúlyozzák ki a limuzin vonalvezetését, és sportos megjelenést kölcsönöznek a járműnek. Az új ABT CR felni 20 és 21 collos méretben ideálisan illeszkedik az összkoncepcióba: A kerék nemes, könnyűnek hat, és ugyanakkor erőt sugároz, diszkréten hívja fel magára a figyelmet. Ez különösen a fantom fekete lakkozás esetében igaz, ami az ABT AS8-t klasszikusan modern és fenséges kinézetűvé teszi. A jármű részleteiben látható, hogy némi dinamika és agresszivitás nem árt a luxusautónak. Az ABT AS8-t úgy optimalizálták, hogy megfeleljen a vezetők igényeinek: az ABT Sportsline nem alakította át az elegáns siklót versenyautóvá, hanem finoman egy magabiztos és sportos autót alkotott belőle.

More Videos...


ABT Tuning
ABT SPORTSLINE HUNGARY ABT motor, és optikai tuning.

ABT Audi A8 by Pachura
Mehr Informationen: http://www.abt-sportsline.de/tuning/shop/Audi-A8-4H0_1596_3/ More informations: http://www.abt-sportsline.de/en/tuning/shop/Audi-A8-4H0_1596_3/ We haven't changed its character. Just enhanced it. You can't make an extraordinary character better, you can only underline it. That is exactly what we have done with the AS8. We have added a touch more visual dynamism and aggressiveness -- with a front spoiler, side skirts, a rear skirt, Exhaust end-pipes and a three-part rear spoiler. We have given it that extra bit of refinement with our ABT CR sports rims -- probably the most elegant sports rim ever made. We have also given it a generous extra portion of power. In the best ABT manner, of course.

Тест-драйв Audi S8 2012 // АвтоВести 34
Тест-драйв Audi S8 в программе АвтоВести на канале Россия-24 и Россия-2. 34-й выпуск. Впервые в HD-качестве. Другие выпуски смотрите на нашем канале или на нашем сайте http://auto.vesti.ru. Напомним, что программа АвтоВести выходит на России-24 в субботу в 21:35, в воскресенье в 18:35 и в понедельник в 9:35. На России-2 в воскресенье в 11:50* (время лучше уточнить в программе передач). Комментарии и конструктивная критика приветствуются! :)

9HB | Audi A8 ABT
Follow on instagram : @9HB_autoclub Follow us on twitter : twitter.com/9HB_AutoClub
Follow