Drag Racing 1/4 Mile times 0-60 Dyno Fast Cars Muscle Cars

Hyundai Genesis Coupé vs. Infiniti G37 S Coupé (English subtitled)

Zo veel sportwagen was een Hyundai nog nooit! We testen de Genesis Coupé 3.8 V6 tegen de Infiniti G37S Coupé. Allebei hebben ze een dikke V6, meer dan 300 pk en natuurlijk achterwielaandrijving. Spektakel op Zandvoort!


 


More Videos...


Dubbeltest Honda CR-Z vs. Hyundai Veloster (english subtitled)
Dubbeltest Honda CR-Z vs. Hyundai Veloster

Achteruitkijkspiegel: 'Elektrische Maserati op komst?'
Michiel is weer terug van vakantie in de VS, waar hij een surrealistische ontmoeting had met een AutoWeek-collega. Samen met Nic wordt per BMW 320 uit 1976 de week doorgenomen, waarbij het onder andere gaat over Maserati en te krappe parkeervakken. Uiteraard ook weer lezersbrieven en een greep in de oude doos.

Journaal - Nieuwe Audi RS3 wordt 'n beest
Het belooft een heftige hot hatch te worden, die nieuwe Audi RS3. Dat mag ook wel als je bedenkt dat de S3 al 300 pk levert. In dit journaal hoor je waar het naartoe gaat met de RS3. En verder gaan we in op het D-segment, daar lijken de Japanners te gaan afhaken.

Op de rollenbank - Jaguar XK8
Veel eigenaren, weinig onderhoud. Dat is het verhaal van de fraaie Jaguar XK8 van Wilbert Schreutelkamp. Onder de vleugels van zijn huidige eigenaar is de auto op de weg terug. Wilbert is notoir Jaguar-rijder en vertroetelt zijn trots. Eens kijken of dat resultaat heeft op de vermogensbank.

Which car is faster? Which Car is Faster?
Similar 1/4 mile timeslips to browse:

1997 Jaguar XK8 Convertible: 15.000 @ 94.600
,


 


©2015 DragTimes - Disclaimer - Contact Us