Codigo de lectura OBD1 Honda Civic EH2 (EG6 canadiense)

La luz naranja es el check, la roja el airbag

More Videos...


1994 Honda Civic Check Engine Light Code Retrieval Tutorial
The easiest way to retrieve the check engine error code for a Honda Civic between the years of 1992-1995 (The car in the video is a 1994). With the use of a paper clip and a close eye on the gauge cluster you will be able to find out what check engine code your vehicle has, so you can pinpoint the problem quickly. Let me know if you have any questions, Thank you for watching! -UrbanSleepers





2-7-12 OBD 1 code
How to retrieve OBD 1 Code on a 92 Honda Cicic DX. Right front kick panel two wire harness. Use a jump wire to flash check engine light.





Como Saber El Codigo de Error Sin Escaner de Los Honda
Hola amigos, aqui algo util para que hagan en sus honda. Gracias por verme y suscribanse.





Cara nak cek error code honda civic 92-95
Salam.. ni video aku upload untuk secara manual macam mana nak cek error code honda civic, mostly yg menggunakan wiring obd1, 3 soket. Satu lagi, pada meter tu, abaikan lampu yg bawah, ada 3 kaler berkelip ijau, merah dan biru. Sorry sbb aku wat video ni dalam gelap sbb dh malam tapi aku nak buat jugak.. hehe.. anything else, bleh trus ke blog aku, civic-nuts.blogspot.com. selamat mencuba.




Follow