Drag Racing 1/4 Mile times 0-60 Dyno Fast Cars Muscle Cars

BALAP DRAG RACE MOTOR YAMAHA MIO VS KAWASAKI NINJA

yamaha mio dan ninja lagi tes speed di drag race nih.


 


More Videos...


DRAG RACING 2 stroke kawasaki VS 4 stroke yamaha
Watch Pimp my Vespa scooter video ◄ http://www.youtube.com/watch?v=sfdXXjF4bK4&hd=1 2 stroke Polomolok kawasaki HD3 vs 4 stroke kimredbull Yamaha Sniper drag race 400 meters. Video courtesy of kimredbull





GIRL DRAGBIKE RIDER WHEELIE can kick man's ASS !
SHiRTLESS VERSION DRAG RACER ◄ http://www.youtube.com/watch?v=CfIniw3pkNk&hd=1 This cutie lady drag race bike rider from taiwan. GIRL HAVE SUPERB TALENT & TITANIUM HEART !!! kick those boy riders ass in the track! video courtesy of fb.com/s1010may Another asian style TT Isle f Man RACE VIDEO to watch here http://www.youtube.com/watch?v=uQ6BPz4bQjY&t=30s&hd=1





Drag Bike Mio 2013
enjoy :)





INSANE DEATHDEFYING MOPED STUNTS by Two Crazy Talented Riders
Watch Another scooter "ASIAN" version of Rossi versus Marc Marquez, ◄ http://www.youtube.com/watch?v=uQ6BPz4bQjY&t=30s&hd=1 These two friend riders are one of the most talented out there doing some insane stunts which cannot be replicated by others, I guess even MotoGP riders cant do this deathdefying crazy insane stupendous motorcycle stunts tricks on barefoot and slippers!!! and its 100cc Motorcycle !





Top Fuel Nitro Motorcycle Import vs Harley - Larry "Spiderman" Mcbride 5.83et @ 232mph
Dragbike Live was on location at the Manufacturers Cup Finals held November 12-14 2010 at South Georgia Motorsports Park in Georgia when Top Fuel Nitro motorcycle legendary drag racer Larry "Spiderman" Mcbride against V-Twin Top Fuel Harley rider Tommy Grimes aboard the Ray Price Top Fuel Nitro entry met in the final round. Mcbride ran an incredible 5.830 elapsed time at 232.75 miles per hour for the win! This was a historic final round,marking the first time a V-Twin Top Fuel Nitro burner would face off against an import Top Fuel Nitro Methane injected drag bike.





FULL EVENT: Devils Staircase Pro Hill Climb 2012, dirt drag racing Oregonia Ohio
FULL EVENT: Devils Staircase Pro Hill Climb 2012, dirt drag racing Oregonia Ohio! If you want to see some high speed dirt, some wicked street bike engines on Nitro and Nitrous strapped onto dirtbikes then make sure you check out my annual "DEVILS STAIRCASE" Ama Pro Hill climbs motorcycle drag racing videos! Full "Devils Staircase Pro AMA Hill climbs" Spring Event 2013: http://youtu.be/WxaMLktqQVk Full "Devils Staircase 2013" FALL Event Video Movie: https://www.youtube.com/watch?v=K4SRwIHksfI Full "Devils Staircase 2011" Event Video Movie: https://www.youtube.com/watch?v=QMA6btHuru4 For all the photos to go with these events you can find them here: http://www.facebook.com/motorcycledragracing1





INSANE DRAG RACING CRASHES AND WHEELSTANDS
Taken from Carnage Fest 2 DVD, Check out http://www.urbanhillbilly.com for the best in Heads Up Drag Racing video and DVDs. Urban Hillbilly Action Videos Drag racing, wheelstand, crash, and saves. Pro Mod, Outlaw 10.5 Drag radial.





Mio vs GSXR 1000cc
Subcribe cho Youtube channel VietNam RacingBoy / VietNam RacingBoy TV và like fan page VNRCB trên facebook lun nha AE Thanks https://www.facebook.com/VietNamRacingBoy Đua Xe Quận 7 , Đua Xe Trái phép , Vũng Tàu 30-4 2013 , đua xe bình thạnh , đua xe Nam Long , Đại Lộ Đông Tây , Đua Xe Quận 6 , Bão Đêm Sài Gòn , Quái Xế Quậy phá giữa ban ngày , đua xe tốc độ , dên đôn , trái lớn , tự do , wave , dream , exciter , xipo , VietNam Drag Racing Đua Xe Vũng Tàu 30/4/2013 , đua xe 30 tháng tư Vũng Tàu , Vũng Tàu 30/4/2013 , 30/4/2013 , đua xe trái phép , đua xe 2013 , đua xe vũng tàu , đua xe vung tau , bãi sau , bãi trước , đua xe cổng chào bà rịa , metro , cây xăng , cảnh sát giao thông , đua xe trái phép công an bất lực , 30/4/2013 1/5 Giải phóng miền nam , thành phố Vũng Tàu , đua xe ăn tiền tại vũng tàu Phá tan "bão đêm" định đổ bộ Vũng Tàu , quái xế đua xe vũng tàu Xipo vs Exciter , Ex vs xipo , test trái lớn , tự do , đua xe trái phép , đua xe xipo , đua xe exciter , quận 6 Đua xe Nam long , dua xe Nam Long , Bình Thạnh , Quận 6 , dua xe dem noel , đua xe đêm noel , Vũng Tàu , Bình Thạnh , Gò Vấp , Quận 12 , Tân Bình , Vòng Xoay Phú Lâm , Thanh Đa Bình Thạnh , Đại lộ đông tây Quân 6 , Nguyễn Trãi Quận 5 , Nam Long Quận 9 , Wave , Dream , Exicter , dên chích trái lớn , Suzuki Sport xipo chọt , Dua Xe Binh Thanh , Dua Xe Sai Gon , Dua Xe Ha Noi , Dua Xe Ho Guom , Dua Xe Can Tho , Dua Xe Hai Phong, dua xe 2012 Dua xe Nam long quan 9 , binh thanh , quan 3 , 4 , 5 , 6 , dong nai , binh duong , quan 12 , xe độ vũng tàu , hà nội , đồng nai , biên hòa , quận 6 , đại lộ đông tây Nam Long , Bình Thạnh , Quận 6 , Thanh Đa , Điện Biên Phủ , Vũng Tàu Đua xe Nam long , dua xe Nam Long , Bình Thạnh , Quận 6 , dua xe dem noel , đua xe đêm noel , Vũng Tàu , Bình Thạnh , Gò Vấp , Quận 12 , Tân Bình , Vòng Xoay Phú Lâm , Thanh Đa Bình Thạnh , Đại lộ đông tây Quân 6 , Nguyễn Trãi Quận 5 , Nam Long Quận 9 , Wave , Dream , Exicter , dên chích trái lớn , Suzuki Sport xipo chọt , Dua Xe Binh Thanh , Dua Xe Sai Gon , Dua Xe Ha Noi , Dua Xe Ho Guom , Dua Xe Can Tho , Dua Xe Hai Phong, dua xe 2013





Mio Drag 300cc
Balap Motor Drag Mio FFA mio drag race,mio drag vs beat drag,mio drag thailand,mio drag vs ninja,mio drag vs satria fu,mio drag race indonesia,mio drag thailand 2013,mio drag race thailand balap liar indonesia 2012 balap liar indonesia ninja balap liar indonesia lucu balap liar indonesia 2013 balap liar indonesia kecelakaan balap liar indonesia balap lucu drag balap lucu arab balap lucu masuk got balap lucu gp balap lucu di sawah balap lucu abis balap lucu vega vs shogun balap lucu indonesia balap lucu motor balap lucu banget balap lucu balapan mobil sport balapan mobil ferrari balapan mobil remot balapan mobil drag balapan mobil lucu balapan mobil ferrari vs lamborghini balapan mobil remot kontrol balapan mobil tercepat di dunia balapan mobil drift balapan mobil liar balapan mobil balap liar motor batam balap liar motor medan balap liar motor satria fu balap liar motor taman mini balap liar motor jatuh balap liar motor jakarta balap liar motor ninja balap liar motor lucu balap liar motor dikejar polisi balap liar motor drag balap liar motor balapan liar mobil di jakarta balapan liar lagu balapan liar motor lucu banget balapan liar medan balapan liar mobil balapan liar motor dikejar polisi balapan liar lucu balapan liar motor lucu balapan liar motor drag balapan liar motor balapan liar balapan liar motor drag bali balapan liar motor drag medan balapan liar motor drag thailand balapan liar motor drag ninja balapan liar motor drag satria fu balapan liar motor drag jakarta balapan liar motor drag kecelakaan balapan liar motor drag jatuh balapan liar motor drag lucu balapan liar motor drag mio balapan liar motor drag balap mobil remot balap mobil liar jakarta balap mobil drag balap mobil remote control drift balap mobil lucu balap mobil liar tokyo balap mobil drift balap mobil remote control balap mobil sport balap mobil liar balap mobil balap liar taman mini balap liar batam balap liar mobil balap liar lucu banget balap liar jakarta balap liar dikejar polisi balap liar medan balap liar lucu balap liar indonesia balap liar motor balap liar balapan lucu drag balapan lucu motogp balapan lucu motor balapan lucu masuk got balapan lucu abis balapan lucu anak kecil balapan lucu indonesia balapan lucu vega vs shogun balapan lucu di sawah balapan lucu banget balapan lucu balapan liar motor makassar balapan liar motor drag mio balapan liar motor satria fu balapan liar motor jatuh balapan liar motor jakarta balapan liar motor medan balapan liar motor lucu banget balapan liar motor dikejar polisi balapan liar motor lucu balapan liar motor drag balap motor cross anak kecil video balap motor gp 2013 balap motogp jerez 2013 balap motor gp jerez balap motogp 2013 qatar balap motor gp kecil balap motor gp 2013 full balap motor gp mini balap motor gp lucu balap motor gp jatuh balap motor gp 2013 balap motor gp balap motor lucu banget balap motor road race lucu balap motor road race indonesia balap motor road race subang balap motor road race bandung balap motor road race balap motogp 2013 america balap motor gp 2013 full balap motogp 2013 qatar balap motor gp 2013 balap motor liar indonesia balap motor liar jatuh balap motor liar jakarta balap motor liar lucu balap motor liar drag balap motor liar balap motor cross 2012 balap motor cross dunia balap motor cross kecil balap motor cross 2013 balap motor cross mini balap motor cross indonesia 2012 balap motor cross internasional balap motor cross lucu balap motor cross anak kecil balap motor cross indonesia balap motor cross balap motor drag vespa balap motor drag mio balap motor drag bandung balap motor drag tasikmalaya balap motor drag thailand balap motor drag lucu balap motor drag liar balap motor drag brigif balap motor drag sentul balap motor drag resmi balap motor drag balap motor lucu abis balap motor lucu di sawah balap motor lucu banget balap motor lucu balap motor drag resmi balap motor cross anak kecil balap motor gp balap motor lucu banget balap motor road race balap motor gp 2013 balap motor liar balap motor cross balap motor drag balap motor lucu balap motor





RAIDER METHANOL vs SNIPER UNLEADED drag racing suzuki yamaha
Drag race of Suzuki Raider Belang FU 150 with Methanol race fuel versus Yamaha Sniper LC135 fueled with Standard Petron Unleaded Gasoline. Suzuki raider is also called Satria FU150 in indonesia, Belang 150 in malaysia and Yamaha Sniper mx is also called Jupiter MX in indonesa, 135LC LC135 in Malaysia, Exciter in vietnam, X1r Spark 135 in thailand, Crypton X in greece





Kawasaki KR150 KRR vs Yamaha Jupiter MX LC135 Sniper with Fastest Raider in TNR Davao
FRIENDLY GAUGE 2 stroke beast Kawasaki KR/KRR150 also called Ninja 150rr by Kit vs Fastest Raider in Davao TNR Rockford03 Elvin daguhoy AND Yamaha Sniper kim redbull NOTE THIS IS A FRIENDLY GAUGE, These are monster bikes modified by their owners.





TRECASALI 2012
Campionato Nazionale Accelerazione Vespa - Scooter





Drag Bike Mio vs Fino Thailand
Drag Fino vs Mio Thailand, Drag race Fino vs Mio, Drag Mio vs Fino, Drag Bike Mio vs Fino, Drag bike Fino vs Mio, Dragrace Fino vs Mio, Dragrace Mio vs Fino Drag Bike Yamaha Fino vs Mio balap liar, balap liar motor, balap liar indonesia, balap liar medan, balap liar lucu, balap liar jakarta, balap liar dikejar polisi, balap liar batam, balap liar mobil, balap liar lucu banget, balapan liar motor, balapan liar motor drag, balapan liar motor lucu, balapan liar motor dikejar polisi, balapan liar motor lucu banget, balapan liar motor medan, balapan liar motor jakarta, balapan liar motor makassar, balapan liar motor drag mio, balapan liar motor satria fu, drag race motor, drag race motor indonesia, drag race motor mio vs ninja, drag race motor indonesia liar, drag race motor lucu, drag race motor indonesia resmi, drag race motor sentul, drag race motor satria fu, drag race motor thailand, drag race motor mio, balapan liar motor, balapan lucu, balapan liar, balapan liar motor drag, balapan liar motor lucu, balapan motor drag, balapan, Drag Race, Drag Bike, Drag Ninja RR, Drag F1ZR, Drag Ninja vs F1ZR, Drag Ninja RR vs F1ZR





ATRAKSI MOTOR BAJAJ PULSAR 220cc STANDING LUCU BIKIN NGAKAK
Asli gue ngakak liat video orang India ini. Pulsar emang pas banget buat orang India wkwkwk





MOPED vs pickup TRUCK Drag Racing (isuzu dmax versus 2 stroke motorcycle. Car vs Bike race)
The best battle of car vs motorcycle ever, The isuzu pickup dmax 3.0 Liter engine versus a 125cc motorcycle moped cub underbone bike race each other on a drag race track in thailand! Watch the video to find out who won in this asian drag racing event




Which car is faster? Which Car is Faster?





Similar 1/4 mile timeslips to browse:

1986 Kawasaki Ninja : 8.630 @ 150.420
ken kauffman, Engine: 1327 cc KZ,


2005 Kawasaki Ninja ZX10: 9.084 @ 154.340
MIKE JOLLY, Engine: ZX10// 1000CC, Supercharger: / Turbos: / Tires: SHINKO


2000 Kawasaki Ninja ZX 12R: 9.085 @ 148.990
jeromy, Engine: 1270,


2000 Kawasaki Ninja zx12r: 9.176 @ 148.120
jeromy, Engine: 1200,


2004 Kawasaki Ninja 636: 9.230 @ 147.000
steve appenzellar, Engine: stock,


2005 Kawasaki Ninja zx10r: 9.294 @ 144.780
abner castro, Tires: shinko


2000 Kawasaki Ninja zx12r: 9.297 @ 145.510
JEROME HILL,


2001 Kawasaki Ninja ZX12R: 9.310 @ 145.000
DR JOE, Engine: stock ZX12, Tires: Stock front, M/T slick rear


2004 Kawasaki Ninja 636: 9.330 @ 143.000
steve appenzellar, Engine: stock, Supercharger: no Turbos: no


2000 Kawasaki Ninja zx 12r: 9.421 @ 149.780
jerome hill, Engine: 1200,


2000 Kawasaki Ninja zx12r: 9.483 @ 141.540
JEROME HILL, Engine: 1270,


2004 Kawasaki Ninja zx 6r 636: 9.490 @ 142.000
steve appenzellar, Engine: stock, Supercharger: no Turbos: no Tires: shinko


2005 Kawasaki Ninja zx 10: 9.600 @ 149.900
pascal bernatchez, Tires: pirreli slick


2004 Kawasaki Ninja ZX-10R: 9.640 @ 148.330
Stephen Kelly,


2004 Kawasaki Ninja 636: 9.750 @ 135.000
steve appenzellar,


2000 Kawasaki Ninja ZX9R: 9.790 @ 136.550
David Poplin, Engine: 899cc, Supercharger: N/A Turbos: N/A Tires: 180/50 pirelle


2005 Kawasaki Ninja 1000: 9.802 @ 142.810
Marshall Fowler,


2004 Kawasaki Ninja 636: 9.850 @ 133.660
steven appenzellar, Engine: stock,


2007 Kawasaki Ninja ZX10R: 9.881 @ 145.420
David (mickey),


2005 Kawasaki Ninja ZX6R: 9.882 @ 131.264
Mona Christiansen, Engine: 636cc, Tires: Shinko Hookup


 


©2014 DragTimes - Disclaimer