Crash Silverstone 2010 - Berry van Elk - Mosler GT3

During the start of the Dutch Supercar Challenge race in Silverstone 3 April 2010 the red Mosler of Kevin Riley loses control of the car. From the row behind Berry van Elk needs to steer away from the accident and end in the dirt also losing control of the car. From that moment more cars spin off the track while the white mosler ends on his roof.

More Videos...


Crash @Silverstone world series 3.5 by renault daniel zampieri 2012
crash during free practice 2 at silverstone follow me on fb https://www.facebook.com/danielzampieri44


Dutch Supercar Challenge Crash Assen 2010
Tijdens de Superleague Formula races in Assen heeft een harde crash voor grote opschudding gezorgd. De Brit Kevin Riley kende een zeer zware crash tijdens de tweede race van de Dutch Supercar Challenge. Rick Abresch, deelnemend in een Corvette Z06 GT3, kwam bij het opkomen van het rechte stuk hard in aanraking met de Mosler van Kevin Riley en knalde vervolgens vol in de omheining van de baan. De Mosler vloog vrijwel ogenblikkelijk na dit incident in de brand terwijl de Brit nog bekneld achter het stuur zat. Abresch werd door het op de hoofdtribune aanwezige publiek geattendeerd op het feit dat Riley nog in zijn wagen zat. Abresch aarzelde geen minuut en trok de bestuurder van de Mosler uit het brandende wrak. Door dit adequate handelen redde de Corvette-rijder waarschijnlijk het leven van Riley. In het medisch centrum werd vastgesteld dat de Engelsman waarschijnlijk alleen zijn rechterschouder uit de kom had. Riley is hiervoor naar het ziekenhuis vervoerd. Na uitvoerige bestudering van de racebeelden en de verhalen van de coureurs zelf bleek de Mosler van Kevin Riley bij het uitkomen van de GT-bocht vermogen te hebben verloren. Donny Crevels, die op dat moment vlak achter Riley zat, tikte daardoor Riley onbedoeld van achteren aan waardoor Riley spinde. Nadat Riley was gespind kon Rick Abresch de Mosler niet meer ontwijken, met de grote crash als gevolg. Update maandag 17 mei: Ondertussen is Kevin Riley onderweg naar huis. Hij is sinds 8 uur uit het ziekenhuis vertrokken waar ze zijn schouder onder narcose terug in de kom hebben geplaatst. Verder maakt Kevin het goed. (Bron: www.supercarchallenge.nl)

2012 Mosler RaptorGTR SOUND!
Perhaps, one of the rarest cars I have recorded. Badass looking car and sound. This is a 1 of 1 car. **My Facebook** https://www.facebook.com/pages/RealMCR12/105645136193326 --------------------------------------------------------------------------- -----­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­---------- Instagram!! **Photos!** http://instagram.com/realmcr12 --------------------------------------------------------------------------- -----­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­---------
Follow