Perodua Bezza Part 2

Sleek, modern and practical -- it is exactly why Perodua's next generation prototype model, the Perodua Bezza is ideal for urban youths looking for something bigger to efficiently traverse the concrete jungles of Malaysia or just regular long journeys.

More Videos...


Perodua Bezza V5 - Test Drive Genting

New Perodua BUDDYZ Official Promo Video 2014 Launch
2014 New Perodua BUDDYZ Official Promo Video

Pengenalan awal kereta baru Perodua Bezza 2016
Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (Perodua) akan membuka tempahan bagi model Sedan Cekap Tenaga (EEV) pertama yang direka bentuk sepenuhnya oleh anak tempatan, Bezza di semua 181 bilik pameran seluruh negara bermula Sabtu ini (16 Julai 2016)

Perodua lancar Bezza minggu ini?
Desas desus Syarikat Automotif Kedua Negara, Perodua akan melancarkan model sedan pertama yang dikenali Bezza, hampir menjadi realiti apabila gambar-gambar tersebut dimuat naik di beberapa laman Facebook dan blog-blog kereta. Difahamkan, model Bezza akan dilancarkan pada 21 Julai ini. Menurut gambar-gambar yang diambil di Careta.my, Perodua Bezza didatangkan dengan enjin berkuasa 1.0 liter dan 1.3 liter dan diasaskan berdasarkan platform model Axia. Bezza turut memperkenalkan sistem push start button di samping mengutamakan penjimatan bahan api.
Follow