2011 Chevrolet Aveo roadtest (english subtitled)

Groot zijn de aantallen niet voor Chevrolet in Nederland. Met de Cruze hoopte het Koreaanse merk potten te kunnen breken in het C-segment, maar daar is vooralsnog weinig van terecht gekomen. Het is nu de beurt aan de Aveo om types als de Fiesta, Punto en Fabia te beconcurreren. Is hij tegen de concurrentie opgewassen? We gaan rijden.

More Videos...


► Chevrolet Aveo 2011 Tested by Car News
Chevrolet insists to call the new Aveo a completely new car because it has nothing in common with its predecessor.

ANWB test Chevrolet Aveo
Chevrolet gaat met de nieuwe Aveo de strijd aan met succesnummers als de Ford Fiesta, Fiat Punto en Toyota Yaris. Adriaan Huigen van ANWB Auto ging rijden met de nieuwe Aveo en legde de test op video vast. Lees de hele test op http://www.anwb.nl/auto/tests/autotests/autotest/CHEVROLET/AVEO/1496

Test Chevrolet Aveo 5d 1.4 LTZ
De nieuwe Aveo is de opvolger van de Chevrolet Aveo, die alweer enige tijd geleden de Daewoo Kalos verving. Met deze nieuweling, die ook nog als vierdeurs uitvoering verkrijgbaar is, mengt Chevrolet zich in het druk bevochten segment waarin 'ie het moet opnemen tegen o.a. de Ford Fiesta, de Skoda Fabia en de onlangs gelanceerde Kia Rio. Qua uiterlijk en prijsstelling zal 'm dat wel gaan lukken, maar hoe zit 't met z'n prestaties? Dat zochten we voor u uit met de 1.4 LTZ-uitvoering, die bovendien voorzien was van fraai 17-inch schoeisel. Ga voor het volledige testverslag naar: www.autoplusonline.nl!!

Prima impresie: Chevrolet Aveo
http://0-100.ro/
Follow