Drag Racing 1/4 Mile times 0-60 Dyno Fast Cars Muscle Cars

subaru vs. cielo daewoo


 


More Videos...


Рожает жена.
Видимо, у водителя нексии в салоне рожает жена и он спешит в больницу ...

Cielo vs Seat
Cielo evo 1 vs Seat Leon

Daewoo Nexia/Cielo
Some nice Nexia.. ---- http://nexiafanatic.wordpress.com ---

Dacia Solenza vs DAEWOO Cielo
Dacia Solenza vs DAEWOO Cielo

Daewoo Nexia turbo - First time turbo @ Toca 17.1seg - Cielo
Pimer vez turbo@Toca a 2.600 m.s.n.m.

Reault Clio vs Daewoo Nexia (Daewoo Cielo, Daewoo Heaven) Tököl gyorsulás, Lóerők éjszakája, Drag
Hazánk egyetlen és utánozhatatlan éjszakai autós napja kerül megrendezésre június 9-én a tököli repülőtéren. A tavalyi évben közel ötezer látogató volt kíváncsi a drift, gyorsulás és gymkhana szakág összefogásával létrejött rendezvényre. Az idei évben a szervezők még egy lapáttal rátesznek, hogy az éjszakába nyúló versenyeken minden igényt kielégítsenek. A Lóerők Éjszakája szállóigévé vált autós körökben, mivel egyedi látványvilága miatt a fiatalok és benzingőz vérűek megjelenése már-már kötelező jellegű. A kietlen tököli reptér erre a napra ugyanis teljesen átalakul: autós programok, gyönyörűen kivilágított gyorsulási pálya és drift aréna várja a kilátogató nézőket. A nyári hőségtől sem kell aggódni, mivel a rendezvény délután 5 órától nyitja meg kapuit és egészen éjfélig tart majd a móka. A korai érkezők gyönyörű Fordokba akadhatnak, mivel a Ford Majális jóvoltából a márka szinte összes típusával találkozhatunk a letűnt korszaktól egészen mostanáig. A Carstyling csapata az év egyik legnagyobb autós szépségversenyét tartja, így tuningolt és porrá ültetett csodavasakban sem lesz hiány. Az egyedi építésű autók utcájában az este folyamán kezdődik az igazi underground hangulat, olyan, mint amit a nagysikerű Halálos Iramban mozifilmben is láthattunk. Nem lesz hiány a nagyteljesítményű tucc-tucc autókból is, aki erre gerjed egész biztos csodájára fog járni annak, amit látni fog. Sok időnk a bámészkodásra nem lesz, ugyanis a gyorsulás szerelmesei egy gyönyörűen kivilágított kifutón tehetik próbára magukat. A nevezési díj bagatell, így ha kedvet kapunk, akár sportos utcai autónkkal is felállhatunk a csíkra, vagy kihívhatjuk barátainkat. A drift arénában is nagy lesz a nyüzsgés, mivel hazánk gymkhana huszárjai a drift verseny rövid szüneteiben bemutatókkal fogják szórakoztatni a nagyérdeműt. Már a tavalyi évben is nagy sikert arattak a szirénákkal felszerelt versenyre épített Ladák, a srácok egész biztosan készülnek idén is valami meglepetéssel. A rendezvény legjobban várt eseménye vitathatatlanul a Hell Energy Országos Drift Bajnokság 3. futama. Minden bizonnyal rekordszámú versenyző fog nevezni, mivel az elmúlt esztendő egyik legjobb versenyének címét kapta a tököli éjszakai derbi. A drift gladiátorainak küzdelmeit a nagyteljesítményű reflektorokkal megvilágított nyomvonalon egyedi látványelemekkel is feldobják a szervezők. Természetesen ilyenkor a pilóták is kicsinosítják autóikat: világító szelepsapkák, neoncsövek, stroboszkópok, meg ami a csövön kifér. Az üvöltő V8-asok, turbós vasak mellett természetesen a NanoEnergizer által támogatott 550 lóerős Mustangot is láthatjuk majd, ahogy lapjával fűzi a pályát.

Daewoo Cielo 0-190 like a Veyron
Daewoo Cielo 0-190 1.6 motor de opel astra, dar nu este reala a fost doar o inspirate pe moment cand schimbam placutzele de farna ... :-)) este amuzant accelerarea de Veyron in Cielo =) si daca nu va plae nu dati comment aiurea mersi mult It is a fake, it was just an inspiration when I worked on the cars brake and I though it will be funny to make a video of an extreme acceleration Cielo vs Veyron Muhahaah =))

Top Gear 97 Daewoo
Top Gear 97 Daewoo

Cielo Cars Part 2
Photos with tuned and modified cielo daewoo's(nexia's)

Daewoo Cielo Speed Test By Me
I have disconnected HHO module and had a mileage and speed test of Sapna.

Daewoo Nexia 2.5 V6
My Daewoo Nexia :D Probably first Nexia V6 in the world ;D Unfortunately, it doesn't have 200HP yet ;) On this video - I have no idea - now it has exactly 185HP and 222NM - drives much better than on this movie ;-) Greets

Club Heaven P. OESTE 01
Reunion en Plaza Oeste CLUB HEAVEN CHILE www.clubheavenchile.tk

cielo evo1 vs bmw
..

CIELO 2000 16V SFI CT84PET
0-100 km/h

Daewoo Cielo 7000rpm
Daewoo Cielo 7000rpm
Which car is faster? Which Car is Faster?

Similar 1/4 mile timeslips to browse:

1996 Daewoo Cielo : 12.900 @ 109.350
andu, Engine: 2 X C20XE,


1995 Daewoo Cielo GTX: 14.480 @ 93.000
IVAN, Engine: VAUHALL 20 16V 20XE, Supercharger: N/A Turbos: N/A Tires: FIRESTONE FIREHAWK


 


©2014 DragTimes - Disclaimer