More Videos...


Magyar építészet 1972-75
Gyártási év: 1977 Az 1971-75 között megvalósult, Ybl-díjjal jutalmazott épületeket és az időszak legjelentősebb ipari létesítményeit mutatja be a film. Elsősorban homlokzatokat látunk, de a belsőépítészet alkotásai is fel-felvillannak.

UNFIELD FIKA
https://www.facebook.com/adam.krizsan.3

Sebesültek egy tüntetésen Stockholmban
Tüntetők és rendőrök is megsérültek azon az antifasiszta felvonuláson, amelyre rátámadt... Euronews: megérteni a híreket. Fizessen elo Európa legnézettebb hírcsatornájára!:http://eurone.ws/13iKL6E Az euronews 13 másik nyelven is elérheto: http://eurone.ws/19BTVyt http://hu.euronews.com/2013/12/16/sebesultek-egy-tuntetesen-stockholmban Tüntetők és rendőrök is megsérültek azon az antifasiszta felvonuláson, amelyre rátámadt egy szélsőjobboldali csoport a svéd fővárosban. Stockholm egyik déli kerületében az ottani náci falfirkák ellen tiltakozott körülbelül kétszáz felvonuló, akiket a szélsőjobb Svéd Ellenállás mozgalom tagjai fáklyákkal és üvegekkel hajigáltak meg. A rendőrség 28 embert vett őrizetbe az antifasiszta tüntetés elleni támadás miatt Stockholmban. Find us on: Youtube http://bit.ly/zr3upY Facebook http://www.facebook.com/euronews.fans Twitter http://twitter.com/euronews

Az aggódásban is van valami jó...
A szeretteinket és önmagunkat is féltjük olyan helyzettől, ami esetlegesen tragédiába torkollik. A aggódás mindig a jövőbe néz, tehát olyat feltételez, amit nem igazán szeretne senki megélni. Mindezek ellenére, mégis... Ösztönösen harcolunk olyan helyzetekkel, amik még be sem következtek, csak feltételezések. A saját szellemeinkkel küzdünk, nem a valósággal. Egy aggódó anyát, lehetetlen lebeszélni az aggódásról, annyira intenzív és igaz érzés. Ha Te is szoktál aggódni, félni attól: "nehogy bekövetkezzen", de bekövetkezik, akkor a következő felvételből kiderül, hogyan használhatod fel úgy az aggódást, hogy jól süljenek el dolgok. További felvételek: www.tudatosan.hu oldalon találsz.
Follow