Beursverslag New York 2011

Beursverslag New York 2011

More Videos...


Bas van Putten over de AutoRAI
Natuurlijk is ook 'onze' Bas van Putten naar de AutoRAI geweest. Bas gaat op de show, die nog tot en met 23 april duurt, op zoek naar zijn ultieme auto.

Presentatie Mercedes Concept A-klasse (English Subtitled)
De volgende generatie Mercedes A-klasse gooit het over een geheel andere boeg. Dat wordt een rechtstreekse concurrent van A3 en 1-serie. Ook krijgt Amerika voor het eerst te maken met de kleine Benz. Vandaar dat we voor de presentatie van de concept A-klasse naar New York moeten.

Mini Cooper John Cooper Works [2015] road test - English subtited
Mini Cooper John Cooper Works [2015] road test - English subtited Met de introductie van de John Cooper Works heeft de Mini hatchback z'n absolute topversie te pakken. Je weet vooraf dat je veel lol gaat hebben met zo'n auto, maar krijg je ook een beetje waar voor je geld? Subscribe here: http://bit.ly/1uSYprL Everything about cars, online and offline. AutoWeek is one of the leading automotive media in Europe and the largest in the Netherlands. Bekijk ook onze playlists: BigBoys: http://bit.ly/1lrRsA2 Beurs Babes: http://bit.ly/1p5xUMy Classics: http://bit.ly/1p8WQZm Supercars: http://bit.ly/1lrRZ56 Roadtests: http://bit.ly/1zsCFpu Op de Rollenbank: http://bit.ly/1pY7S2W De missie van Autoweek is om de consument te adviseren op alle drie de vlakken van het aankoopproces; inspireren en informeren, zoek en vergelijk & betrouwbare koop. AutoWeek is al 25 jaar het grootste automedium van Nederland. met een weekblad, website, mobiele apps en natuurlijk YouTube kanaal. Heb jij suggesties of tips? Mail dan naar autoweek@autoweek.nl

AW Nieuws Week 16
Follow