Drag Racing 1/4 Mile times 0-60 Dyno Fast Cars Muscle Cars

examen auto foarte greu(www.examen-auto.com).mp4

www.examen-auto.com Aici gasiti sa faceti chestionare auto si examen auto online www.examen-auto.com


 


More Videos...


SIMULAREA EXAMENULUI AUTO CATEGORIA B IN TRASEU PLOIESTI
Simularea examenului auto categoria B in traseu, municipiul Ploiesti. Instructor de conducere auto categoria B DINU gh. CIPRIAN P.F.A.

Examenul practic pentru categoria A
Examenul practic pentru categoria A viitorul motociclist va primi comenzi in casca de la examinator

Pregatirea pornirii
Din materialul didactic a www.circulatiarutiera.ro http://www.circulatiarutiera.ro/chestionare-auto-home-edition/ Programul Chestionare Auto Home Edition 2.0 - software didactic destinat cursantilor scolilor de soferi din toata tara. Pregatirea teoretica pentru examenul cu politia. Filmulete de prezentare, intrebarile de la politie ( DRPCIV ), cea mai mare baza de date bilingva. Software agreat de catre ARR (Autoritatea Rutiera Romana)

EXAMENUL AUTO VA FI MAI RAPID

Parcarea laterala
Din materialul didactic a www.circulatiarutiera.ro Ti-a placut? Da un klick pe Like pt: http://www.facebook.com/pages/Circulatiarutieraro/269764713056258 http://www.circulatiarutiera.ro/chestionare-auto-home-edition/ Programul Chestionare Auto Home Edition 2.0 - software didactic destinat cursantilor scolilor de soferi din toata tara. Pregatirea teoretica pentru examenul cu politia. Filmulete de prezentare, intrebarile de la politie ( DRPCIV ), cea mai mare baza de date bilingva. Software agreat de catre ARR (Autoritatea Rutiera Romana)

Traseu examen auto
Un posibil traseu de examen auto va este prezentat in materialul de fata. Elevul auto parcurge un traseu cu diverse situatii: treceri de pietoni, statii de autobuze, intersectii semnalizate si intersectii semaforizate. Sfaturile obisnuite pentru un elev ce parcurge un traseu pot fi ascultate pe fundalul materialului: indicatii privind banda care trebuie folosita, cand trebuie sa semnalizati, cand trebuie sa reduceti viteza, cand trebuie sa semnalizati.

intoarcerea din 3 miscari
Daca aveti o masina sau planuiti sa va luati una si sunteti in cautarea unui instructor auto pentru categoria B, intelegator si profesionist, atunci, probabil, acesta este locul de pornire. Mai multe detalii pe http://www.mcrauto.ro

Chestionare Drpciv (soft intrebari oficiale) - Pentru permis auto categoria B.avi
email: vlaicu.bogdan@gmail.com Pentru 35 RON iti pot da pe un DVD, Varianta de chestionare format 16:9 sau 4:3 + 24 de lectii de legislatie rutiera+3 lectii de Mecanica Auto in format video, explicate in amanunt de un instructor AUTO, sa nu te chinui citind cartea aia greoaie. Sunt lectii video filmate intr-o sala de curs iar profesorul explica fiecare paragraf din CARTE. Eu dupa astea am invatat iar dupa, Chestionarele erau un fleac ca le luam logic. Am luat sala si traseul din prima iar 29,99 RON este o suma modica pentru munca mea si efortul depus Ne intalnim undeva si-ti dau DVD-ul sau imi faci plata online si ti le uploadez undeva. tel 0771100986 Va multumesc tuturor pentru intelegere si va urez multa bafta la examene.

Pornirea in rampa
Pornirea in rampa: una din probele de examen auto care pune mari probleme viitorilor soferi. Dupa mai multe exersari ale manevrei ar trebui sa abordati mult mai usor aceasta proba. Va vom prezenta pasii necesari in realizarea unei plecari in rampa corecte. E bine sa luati in serios aceasta manevra, nu doar pentru examenul auto, ci mai ales pentru a fii pregatiti in trafic, dupa ce obtineti permisul. Ca sofer cu acte in regula va veti lovi de multe situatii in care e vital sa stiti sa folositi frana de mana. Inainte de a efectua plecarea din rampa va asigurati ca puteti pleca si semnalizati intentia de plecare. Apoi apasati ambreiajul si introduceti maneta in treapta intai. Veti face o pornire de pe loc cu ambreiajul putin mai lung si eliberarea treptata a franei de ajutor, astfel incat masina sa nu plece inapoi. Atunci cand masina s-a pus in miscare frana de mana trebuie sa fie complet coborata.

Iesirea in oras pe timp de zi
Live trafic: Un traseu demonstrativ, in care sunt explicate toate manevrele, indicatoarele si situatiile speciale de trafic. Traseul parcurs este pe timp de zi, cand luminozitatea este ridicata. Va prezentam un posibil traseu de examen auto, cu intersectii semaforizate, treceri de pietoni fara semafor, intoarceri in trafic.

Simulare traseu examen auto in Constanta
Discovery life , Our mission is to assemble and share knowledge in order to improve education, health,agriculture, economic development, and conservation throughout the world.

Simulare EXAMEN-AUTO Constanta
„Nu merită să plângi pentru nimeni, iar cei care merită nu te vor face să plângi." "Omul înţelept nu spune tot ce gândeşte, dar ce spune, gândeşte.." A fi fericit nu înseamna ca totul este perfect. Ci faptul ca ai decis sa vezi dincolo de imperfectiuni.https://www.facebook.com/TattooAngelBody

Parcare cu spatele
Garare (sau parcare) cu spatele pe partea dreapta. Parcarea cu spatele este una din posibilele probe de la examenul auto. Manevra incepe cu asigurare, semnalizare si punerea masinii in miscare (mergeti inapoi). In momentul in care vedeti stopul din stanga al masinii dupa care urmeaza sa intrat, plecati de pe loc cu virarea volanului cursa maxima. Atunci cand masina este paralele cu masinile intre care ati intrat indreptati volanul pana alinitiati masina cu celelalte doua masini din parcare. Apoi efectuati manevrele pentru parasirea masinii.

sensurile giratorii
Am ales sa scriu aici decat sa incarc filmarea cu scris. Faza1. La intrarea in sens sunt 3 benzi. Pe banda 1 un Golf alb, pe banda 2 o Dacie rosie si pe banda 3 un Golf argintiu(nu se vede pt ca era in dreptul meu). Bun, Golful alb intra in sens direct pe banda 2, Dacia rosie direct pe banda3 in fata Golfului argintiu care merge corect (de pe 3 pe 3). Faza2. Urmatorii in spatele lor, eu(pe banda 2) si un Megane(banda1). Intru in sens pe banda mea(2) si hop, ce vad, un Megane gata sa se urce pe mine intrand de pe banda 1 pe banda2 in sens. Bonus: un om fericit :D

Vrei examen auto aici?
Panarama de Bucuresti.

Which car is faster? Which Car is Faster?
Similar 1/4 mile timeslips to browse:

2008 Polaris FST Dragon: 10.840 @ 114.070
Jamie Jolly, Engine: stock, Supercharger: na Turbos: stock Tires: Camoplast 10.625


1975 Kawasaki Z1 : 11.198 @ 119.610
Kevin Ford, Tires: 180 Rear


2004 Volkswagen Touareg 5.0 v10 tdi: 15.000 @ 92.000
wachma,


2004 Volkswagen Touareg v8: 15.700 @ 89.000
NA,


2007 Volkswagen Touareg V6: 15.810 @ 87.030
NA,


2009 Volkswagen Touareg TDI: 15.910 @ 84.510
NA, Engine: V6 TurboDiesel 225HP,


2009 Daewoo Nexia DOHC 1.6L: 16.450 @ 81.000
Abduvohid, Engine: F16D3, Supercharger: - Turbos: - Tires: 185/50/14-Continental Sport Contact


1996 Daewoo Nexia GLX: 16.630 @ 80.000
ade, Engine: 1.5 DOHC A15MF,


1997 Daewoo Nexia GLXI: 18.631 @ 70.880
Chris, Engine: Standard 1.5 16v,


 


©2014 DragTimes - Disclaimer