Drag Racing 1/4 Mile times 0-60 Dyno Fast Cars Muscle Cars

examen auto foarte greu(www.examen-auto.com).mp4

www.examen-auto.com Aici gasiti sa faceti chestionare auto si examen auto online www.examen-auto.com


 


More Videos...


SIMULAREA EXAMENULUI AUTO CATEGORIA B IN TRASEU PLOIESTI
Simularea examenului auto categoria B in traseu, municipiul Ploiesti. Instructor de conducere auto categoria B DINU gh. CIPRIAN P.F.A.

Amenda si permis suspendat
Raspunsul domnului Oprescu, seful poltiei rutiere Ramnicu Valcea: http://webtv.realitatea.net/actual/invitat-in-jurnal-seful-politiei-rutiere -rm-valcea Intrebarea cu numarul 541 din setul de intrebari posibile pentru chestionarele auto de la examenul DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor) pentru obtinerea permisului de conducere. Intrebarea suna asa: Autobuzul este stationat. Care dintre cei doi conducatori procedeaza neregulamentar? a) conducatorul autobuzului b) conducatorul autoturismului c) ambii conducatori procedeaza regulamentar http://s18.postimage.org/fv68aqeg9/Image.jpg

Parcarea laterala
Din materialul didactic a www.circulatiarutiera.ro Ti-a placut? Da un klick pe Like pt: http://www.facebook.com/pages/Circulatiarutieraro/269764713056258 http://www.circulatiarutiera.ro/chestionare-auto-home-edition/ Programul Chestionare Auto Home Edition 2.0 - software didactic destinat cursantilor scolilor de soferi din toata tara. Pregatirea teoretica pentru examenul cu politia. Filmulete de prezentare, intrebarile de la politie ( DRPCIV ), cea mai mare baza de date bilingva. Software agreat de catre ARR (Autoritatea Rutiera Romana)

Pregatirea pornirii
Din materialul didactic a www.circulatiarutiera.ro http://www.circulatiarutiera.ro/chestionare-auto-home-edition/ Programul Chestionare Auto Home Edition 2.0 - software didactic destinat cursantilor scolilor de soferi din toata tara. Pregatirea teoretica pentru examenul cu politia. Filmulete de prezentare, intrebarile de la politie ( DRPCIV ), cea mai mare baza de date bilingva. Software agreat de catre ARR (Autoritatea Rutiera Romana)

www.AUTOMOTORCLUB.com - Filtru Alcool Politia Rutiera IASI
http://www.automotorclub.com - Un control de rutina s-a transformat, in circ, la Iasi. O doamna bauta s-a chinuit, aproape o ora, sa sufle in etilo-test. Explicatia: cand nu stia, cand nu putea. Obosita dupa atata efort, l-a chemat in ajutor pe proprietarul masinii. Omul s-a suparat cand a vazut ca este filmat, desi se afla pe domeniul public.

Traseu examen auto
Un posibil traseu de examen auto va este prezentat in materialul de fata. Elevul auto parcurge un traseu cu diverse situatii: treceri de pietoni, statii de autobuze, intersectii semnalizate si intersectii semaforizate. Sfaturile obisnuite pentru un elev ce parcurge un traseu pot fi ascultate pe fundalul materialului: indicatii privind banda care trebuie folosita, cand trebuie sa semnalizati, cand trebuie sa reduceti viteza, cand trebuie sa semnalizati.

intoarcerea din 3 miscari
Daca aveti o masina sau planuiti sa va luati una si sunteti in cautarea unui instructor auto pentru categoria B, intelegator si profesionist, atunci, probabil, acesta este locul de pornire. Mai multe detalii pe http://www.mcrauto.ro

Pregatire practica pentru examen auto
Exemplu de sedinta de conducere pe autovehicul de scoala marca Ford Focus, instructor Mihailescu Cristian

Toporas la Examenul auto

Pornirea in rampa
Din materialul didactic a www.circulatiarutiera.ro Ti-a placut? Da un klick pe Like pt: http://www.facebook.com/pages/Circulatiarutieraro/269764713056258 http://www.circulatiarutiera.ro/chestionare-auto-home-edition/ Programul Chestionare Auto Home Edition 2.0 - software didactic destinat cursantilor scolilor de soferi din toata tara. Pregatirea teoretica pentru examenul cu politia. Filmulete de prezentare, intrebarile de la politie ( DRPCIV ), cea mai mare baza de date bilingva. Software agreat de catre ARR (Autoritatea Rutiera Romana)

Examenul practic pentru categoria A
Examenul practic pentru categoria A viitorul motociclist va primi comenzi in casca de la examinator

Pregatirea de plecare
In filmul de fata va sunt prezentate toate manevrele necesare plecarii de pe loc. Toate aceste manevre trebuie executate la sustinerea examenului auto - proba practica (traseul). Pregatirea de plecare implica urmatoarele: reglarea scaunului in functie de ambreiaj, reglarea oglinzilor, legarea centurii de singuranta. Apoi porniti motorul, va asigurati pentru a putea pleca, semnalizati intentia, introduceti maneta schimbatorului de viteza in treapta intai, eliberati frana de mana si porniti.

Pornirea in rampa
Pornirea in rampa: una din probele de examen auto care pune mari probleme viitorilor soferi. Dupa mai multe exersari ale manevrei ar trebui sa abordati mult mai usor aceasta proba. Va vom prezenta pasii necesari in realizarea unei plecari in rampa corecte. E bine sa luati in serios aceasta manevra, nu doar pentru examenul auto, ci mai ales pentru a fii pregatiti in trafic, dupa ce obtineti permisul. Ca sofer cu acte in regula va veti lovi de multe situatii in care e vital sa stiti sa folositi frana de mana. Inainte de a efectua plecarea din rampa va asigurati ca puteti pleca si semnalizati intentia de plecare. Apoi apasati ambreiajul si introduceti maneta in treapta intai. Veti face o pornire de pe loc cu ambreiajul putin mai lung si eliberarea treptata a franei de ajutor, astfel incat masina sa nu plece inapoi. Atunci cand masina s-a pus in miscare frana de mana trebuie sa fie complet coborata.

EXAMENUL AUTO VA FI MAI RAPID

Simulare traseu si Trafic pentru Examen auto in Constanta
Cam asa are loc examenul de oras pentru obtinerea permisului auto categoria B Discovery life , Our mission is to assemble and share knowledge in order to improve education, health,agriculture, economic development, and conservation throughout the world.

Which car is faster? Which Car is Faster?
Similar 1/4 mile timeslips to browse:

1977 Plymouth Volare : 12.703 @ 106.890
Nate Johnson, Engine: 367,


1969 Buick Riviera : 12.780 @ 105.000
Yardley,


1997 Buick Riviera : 13.951 @ 97.970
Dave Urbs, Engine: Stock V6, Supercharger: Stock Supercharger


1998 Buick Riviera : 13.966 @ 99.280
Aaron Searles, Engine: 3.8L V6 Series II (L67), Supercharger: stock Eaton M90 (gen III) Turbos: none Tires: Firestone FireHawk Wide Oval


1991 Audi V8 Quattro : 14.897 @ 91.530
Ülari Jõemetsa,


1996 Buick Riviera : 14.906 @ 93.250
Anthony Lischio, Engine: L67, Supercharger: Ported Gen III M90 Tires: BFG Traction T/As


2005 Toyota Sequoia SR5: 15.300 @ 87.200
Mark,


1971 Buick Riviera : 16.353 @ 87.550
Trevor Thompson, Engine: stock 455,


2004 Toyota Sequoia SR5: 16.600 @ 82.000
NA,


2001 Toyota Sequoia Limited: 17.300 @ 75.000
Turbo RG,


 


©2015 DragTimes - Disclaimer - Contact Us