Klokje Rond - Mercedes 600 SEL

In Klokje Rond zit deze keer een prachtig exemplaar van de kathedraal: een 600 SEL, dus met zo'n machtige V12 in de neus. Lees het klokje rond verslag: http://www.autoweek.nl/klokjerond/257/mercedes-benz-600-sel Meer video's: http://www.autoweek.tv

More Videos...


Klokje Rond - Mercedes Benz CL
Deze Mercedes Benz C-klasse was even wennen voor zijn nieuwe eigenaar, die we voor de derde keer te gast hebben in klokje rond. De vorige twee editities liet hij namenlijk een S-klasse op de brug zetten. Wij zijn benieuwd of zijn overstap een succesvolle blijkt en nemen deze CL500 uit 1996 onder de loep.

Klokje Rond - Lancia Thesis
Zeldzame verschijning zo'n Lancia Thesis. Deze keer in de rubriek Klokje Rond een Thesis 2.4 JTD met anderhalve ton op klok. Niet veel voor een diesel maar hij heeft voor vier ton aan verhalen.

Klokje rond: Mini Cooper S Works
De overtreffende trap van een snelle Mini? De Cooper S Works. Voor een kleine 7 mille kreeg je er destijds 37 pk bij. Geen misselijk bedrag, maar daardoor is de opgevoerde kart voor Gilles dagelijks een feest om in te rijden. In welke staat verkeert hij? Lees het volledige Klokje Rond verslag: http://www.autoweek.nl/klokjerond/251/mini-cooper-s-works Meer video's: http://www.autoweek.tv

Klokje Rond - Jaguar XJ VS. Mercedes S-klasse
De gebroeders Zieck zijn het over vele dingen eens. Zo rijden ze allebei graag in een fraaie, grote auto. Maar over het meest geschikte merk lopen de meningen uiteen: de een rijdt het liefst Mercedes, de ander kiest voor Jaguar. Wie heeft er gelijk?
Follow