Klokje Rond - Mercedes 600 SEL

In Klokje Rond zit deze keer een prachtig exemplaar van de kathedraal: een 600 SEL, dus met zo'n machtige V12 in de neus. Lees het klokje rond verslag: http://www.autoweek.nl/klokjerond/257/mercedes-benz-600-sel Meer video's: http://www.autoweek.tv

More Videos...


Klokje Rond Mercedes Benz 300D
Theo Klein Woud verkocht zijn moderne A-Klasse en rijdt sinds 2010 in een klassieker, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling ging. Veel auto's van die ouder zijn dan dertig jaar lenen zich niet meer voor dagelijks gebruik, maar zijn Mercedes-Benz W123 behoort wel degelijk tot die categorie.

Klokje Rond - Mercedes Benz CL
Deze Mercedes Benz C-klasse was even wennen voor zijn nieuwe eigenaar, die we voor de derde keer te gast hebben in klokje rond. De vorige twee editities liet hij namenlijk een S-klasse op de brug zetten. Wij zijn benieuwd of zijn overstap een succesvolle blijkt en nemen deze CL500 uit 1996 onder de loep.

Klokje rond - Audi A8
De eerste auto van Jeroen Reekers was een Suzuki Alto en anno 2011 rijd meneer in een Audi A8 met achtcilindermotor. Groter kan de kloof nauwelijks zijn! Nu zijn er wel meer verschillen met dat oude trouwe Japannertje van weleer te bedenken. Of valt het in de praktijk wel mee met de kosten? We zijn benieuwd naar het verhaal achter deze vette limo.

Klokje Rond - Maserati Quattroporte - English subtitles - High Mileage
In dit klokje rond hebben we een hele bijzondere gast. Elke duizend kilometer mag er een liter olie bij, met een liter benzine kom je zo'n zeven kilometer ver, veel onderdelen zijn niet meer verkrijgbaar en eigenlijk is er altijd wel iets stuk. Eigenaar Tiddo Ekens is vanzelfsprekend toch zielsgelukkig met zijn Maserati Quattroporte Evoluzione V8. A very special guest in 'High Mileage'. Every thousand kilometres it needs an extra litre of oil, a lot of parts are not available anymore and there is always something not working. But indeed owner Tiddo Ekends is very happy with his Maserati Quattroporte Evoluzione V8.
Follow