Audi RS3 roadtest (English Subtitled)

Lepel de meesterlijke aandrijflijn van een TTRS in een A3 en je krijgt de allerheetse hatchback die Audi ooit heeft gebouwd. De RS3 Sportback is een felle rakker; de hoogste tijd om hem uit zijn kooi te laten!

More Videos...


Audi RS4 Avant roadtest (English Subtitles)
We danken Audi op onze blote knieën voor het feit dat ze gewoon een dikke V8 in de nieuwe RS4 Avant hebben gepropt, want hiermee staat er een serieuse sportstation klaar. Toch? We nemen Audi's nieuwste speeltje mee voor een snelle wandeling door de Oostenrijkse heuvels. Feestje? Reken maar!

Audi S3 Limousine road test English subtitled
Na de S3 Sportback en de A3 Limousine kon een mix van beide niet uitblijven. Zie hier de S3 met kont. Onder de kap een turbotweeliter met 300 pk en daarmee is de compacte sedan bijna net zo krachtig als de zwaardere en duurdere S4. Titanenstrijd in Ingolstadt! [ENGLISH] Following the S3 Sportback and the A3 Limousine, it was bound to happen: and S3 with a bootlid. There's a two-litre turbo packing 300 ps inside which makes it about as quick as the heavier, more expansive S4. Derby in Ingolstadt! Also, spot the hidden Lamborghini Aventador!

Audi R8 GT Spyder roadtest (english subtitled)
Een R8 Spyder 5.2 FSI Quattro is je een beetje te gezapig? Schrijf je dan in voor een van de twee R8 GT Spyders die naar Nederland komen. Wij reden alvast met nummer 000.

Audi S3 2013 roadtest (English subtitled)
Als een anonieme geheim agent in smoking heeft de nieuwe Audi S3 meer in zijn mars dan de meeste mensen vermoeden. Staat hij naast je bij het stoplicht dan zie je eigenlijk niets bijzonders, maar vervolgens rijdt die hatchback massa's sportwagen zoek dankzij harde pk's. We reden de snelle jongen in Zuid-Duitsland.
Follow