Audi RS3 roadtest (English Subtitled)

Lepel de meesterlijke aandrijflijn van een TTRS in een A3 en je krijgt de allerheetse hatchback die Audi ooit heeft gebouwd. De RS3 Sportback is een felle rakker; de hoogste tijd om hem uit zijn kooi te laten!

More Videos...


Audi R8 GT Spyder roadtest (english subtitled)
Een R8 Spyder 5.2 FSI Quattro is je een beetje te gezapig? Schrijf je dan in voor een van de twee R8 GT Spyders die naar Nederland komen. Wij reden alvast met nummer 000.

Audi RS4 Avant roadtest (English Subtitles)
We danken Audi op onze blote knieƫn voor het feit dat ze gewoon een dikke V8 in de nieuwe RS4 Avant hebben gepropt, want hiermee staat er een serieuse sportstation klaar. Toch? We nemen Audi's nieuwste speeltje mee voor een snelle wandeling door de Oostenrijkse heuvels. Feestje? Reken maar!

Audi S3 2013 roadtest (English subtitled)
Als een anonieme geheim agent in smoking heeft de nieuwe Audi S3 meer in zijn mars dan de meeste mensen vermoeden. Staat hij naast je bij het stoplicht dan zie je eigenlijk niets bijzonders, maar vervolgens rijdt die hatchback massa's sportwagen zoek dankzij harde pk's. We reden de snelle jongen in Zuid-Duitsland.

Audi S8 roadtest (english subtitled)
De Audi S8 heeft twee cilinders moeten inleveren. Zeg maar dag tegen die heerlijke V10. We voelen hem aan de tand in het noorden van Spanje, en komen tot een verrassende conclusie.
Follow