Ismet Demaj ne Tv Mitrovica -- Me Lahut By Fid@ni.divx

By Fid@ni www.kosovanet.de www.illyriaonline.com

More Videos...


ISMET DEMAJ - ME LAHUT ME LAHUT PE KNOJ NJE KANGE
MUZIKA FOLKLORIKE GEZUAR 2016

ismet demaj -kush i preu shqiptart n`kabash-2012.mpg
Incizoi dhe orkestroi-Afrim Sadiku-Prishtinë

Ismet Demaj ,,Kam jeten time,,Istogu
Ismet Demaj ,,Kam jeten time,,Istogu

MUHAMET AVDIJAJ HAMDI DEKAJ ISMET DEMAJ ZOT I MADH TE QOFSHIM FALË
MUHAMET AVDIJAJ
Follow