2011 Ford Focus roadtest (English subtitled)

a roadtest with the Ford Focus

More Videos...


Ford Focus
Voor VvAA Arts & Auto rijdt autojournalist Bart van den Acker de nieuwe Ford Focus.

2011 Ford Focus vs Volkswagen Golf (english subtitled)
De kakelverse Ford Focus is eindelijk in ons land gearriveerd, dus confronteren we hem met de gedoodverfde rivaal. Kan de nieuwe Focus de Volkswagen Golf aan?

Volvo V40 vs. Ford Focus
De Volvo V40 is een spraakmakende nieuwkomer. Hoe doet hij het tegen de Ford Focus, die de laatste anderhalf jaar elke test in AutoWeek waarin hij meedeed, won? We zetten een T3 tegen een even sterke 1.6 EcoBoost. Dezelfde motor in totaal andere verpakkingen.

Review: Ford Focus (Consumentenbond)
Meer weten over auto's? Kijk dan op: http://www.consumentenbond.nl/test/auto-vrije-tijd/auto/autos/?cid=ext_yout ube_Plxm0wzFGsA Binnen de kleine middenklasse zijn drie merken goed vertegenwoordigd: Volkswagen met de Golf, Opel met de Astra en Ford met de Focus. De laatste is begin dit jaar vernieuwd en kortgeleden kwam de stationwagonversie naar ons land. Ford gaat proberen marktaandeel ten koste van de Golf en Astra af te snoepen door een goed rijdende en zuinige auto neer te zetten. Onze 1e indruk van de Wagon-versie met 1,6 liter dieselmotor én veel veiligheidsopties. Voor de Lane Departure Warning en Active City Stop heeft Ford zelfs twee Euro NCAP rewards ontvangen. Bezoek ook ons Youtubekanaal: http://www.youtube.com/consumentenbond Abonneer je op ons Youtubekanaal en blijf op de hoogte van de laatste video's: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=consumentenbond
Follow