2011 Ford Focus roadtest (English subtitled)

a roadtest with the Ford Focus

More Videos...


Volvo V40 vs. Ford Focus
De Volvo V40 is een spraakmakende nieuwkomer. Hoe doet hij het tegen de Ford Focus, die de laatste anderhalf jaar elke test in AutoWeek waarin hij meedeed, won? We zetten een T3 tegen een even sterke 1.6 EcoBoost. Dezelfde motor in totaal andere verpakkingen.

2011 Ford Focus vs Volkswagen Golf (english subtitled)
De kakelverse Ford Focus is eindelijk in ons land gearriveerd, dus confronteren we hem met de gedoodverfde rivaal. Kan de nieuwe Focus de Volkswagen Golf aan?

Welkom duurtest-Ford Focus Wagon (english subtitled)
De nieuwe Ford Focus is een van de meest belangrijke auto's die afgelopen jaar gelanceerd is. Reden genoeg om een variant in onze duurtestvloot op te nemen. Nederlands als we zijn, kiezen we voor de stationvariant: de Focus Wagon.

Klokje Rond Seat Leon
Hij ziet eruit om door een ringetje te halen, die Leon van Arjen Beks. Niet verwonderlijk, aangezien deze Seat wordt vertroeteld. Maar daar denkt de gemiddelde dealer anders over. Die kijkt voornamelijk naar de kilometerstand. Met goed twee ton op de klok is de inruilprijs dan ook niet om over naar huis te schrijven, tot groot ongenoegen van de eigenaar.
Follow