ford verificare egr

verificare daca supapa egr functioneaza ,rudimentar nu incercati asa ceva acasa

More Videos...


CUM SE FACE EGR DELETE(OFF) | AVANTAJE SI DEZAVANTAJE | Tutoriale Ep.6
Astazi La Garaj vorbim despre un subiect foarte popular in randul dieselarilor si anume EGR OFF. Pentru Egr Off gasiti kit de anulare pe OLX sau pe siteuri in afara gen Dieselgeek sau Darkside Developments. Daca vreti sa il faceti din bucati, aveti nevoie de o flansa de inox, o bucata de teava de inox, o cupla siliconica si o placuta de anulare. Dupa anularea lui fizica se recomanda anularea din soft si mai apoi anularea vacuumurilor Iti multumesc ca m-ai urmarit!

Curatarea valvei EGR cu ajutorul Liqui Moly Pro Line Diesel Sistem Cleaner
Solvent activ special, cu o combinație de aditiv high-tech pentru îndepărtarea murdăriei tipice și depuneri în zona supapei de admisie și de accelerație. Slăbește și îndepărtează depunerile grase și murdăria, cum ar fi uleiul, funinginea, etc Acesta garantează performanța funcțională a pieselor în mișcare și reduce consumul de combustibil. Crește fiabilitatea motoarelor diesel. http://aditiviauto.blogspot.ro/

Verificare si curatare Egr, Clapeta si Senzor de aer admisie dupa 2 ani si aproximativ 27.000 km
O verificare a egr-ului, clapetei si senzorului de pe admisie!

Ford Focus 1.8 TDDI EGR Cleaning
Ford Focus 1.8 tddi EGR Cleaning with "Wynn's egr cleaning spray" !!! The black smoke in the end is due to the fact that the guy sprayed with the engine turned off and this was a mistake from him !!!
Follow