SAOBRACAJNE NESRECE - PAZNJA POGLEDAJTE SVI

SAOBRACAJNE NESRECE - PAZNJA POGLEDAJTE SVI

More Videos...


NAJSMEŠNIJI KLIPOVI SA VENČANJA - kompilacija #2
NAJSMEŠNIJI KLIPOVI SA SVADBI-kompilacija#2 Najmešnije nezgode na venčanju i svadbenim proslavama,Neverovatni blamovi u najnezgodnijim trenucima na venlanju i na svadbenoj proslavi.

Milan Mitic 1 u 10 Miliona (saobracajna nesreca motorom) POBEDA NEMOGUCEG
Milan Mitić, iz Požarevcva, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću motorom 2010 godine. Vožnja u pijanom stanju bez kacige, pri brzini od 170km/h. Doktori kazu da takvu nesreću ljudi ne preživljavaju, a kamoli da se oporave u meri u kojoj se oporavio Milan. Pogledajte detaljnije u videu. Licni kanal MILANA MITICA: https://www.youtube.com/channel/UCHxfGeu34LUYyOJRI6jo-XA • Milan Mitić Facebook: https://www.facebook.com/milan.mitic.1297 • Video Produkcija: Jovan Ruli Damnjanović • RULI Videography Facebook Page: https://www.facebook.com/RuliVideography © All rights reserved • ZABRANJENO je reuplod-ovati ovaj video na svoj licni kanal zbog kršenja autorskih prava, kvarenja slike i zvuka i nepotrebnog gomilanja videa na YouTube-u! Ovaj video vlasništvo je kanala RULI videography. Svako kačenje videa na YouTube, biće prijavljeno YouTube Administratorima.

Nesreća na motoru

DUHOVNI POZIV - ISTINITA PRIČA
Film govori o dječaku koji je promatrao svećenika kako odrješuje umirućeg mladića nakon automobilske nesreće. Nakon toga događaja u dječaku se je rodila klica poziva koja je polako rasla. Danas je taj dječak svećenik.
Follow