Audi A6 3.0 TFSI vs BMW 535i - English subtitled

De nieuwe Audi A6 is binnen. Maar is hij goed genoeg om de 5-serie bij te benen? Wij zetten twee dikke benzineuitvoeringen tegenover elkaar.

More Videos...


The Fast & The Furious cars driven - English subtitled
The Fast & The Furious cars driven - English subtitled Subscribe here: http://bit.ly/1uSYprL ** We wish all that loved Paul Walker our best en thank him for all the people he turned into car enthousiasts. ** RIP! Enkele weken geleden ging het alweer het vijfde deel van de befaamde film-serie The Fast and the Furious in première. De serie over straatraces is door de jaren heen een stuk wilder en agressiever geworden, maar het niveau was tanende. Enkel deel één staat heeft destijds echt wat teweeg gebracht en bleef bij de basis: straatracen. Wij kunnen met enkele iconen op pad. Let's take a ride in a ten second car... Everything about cars, online and offline. AutoWeek is one of the leading automotive media in Europe and the largest in the Netherlands. Bekijk ook onze playlists: BigBoys: http://bit.ly/1lrRsA2 Beurs Babes: http://bit.ly/1p5xUMy Classics: http://bit.ly/1p8WQZm Supercars: http://bit.ly/1lrRZ56 Roadtests: http://bit.ly/1zsCFpu Op de Rollenbank: http://bit.ly/1pY7S2W De missie van Autoweek is om de consument te adviseren op alle drie de vlakken van het aankoopproces; inspireren en informeren, zoek en vergelijk & betrouwbare koop. AutoWeek is al 22 jaar het grootste automedium van Nederland. met een weekbad, website, mobiele app

BMW 428i vs. Audi A5 2.0 TFSI English subtitles
De 3-serie coupé is dood, leve de 4-serie! Toch? Of kan de Audi A5, misschien wel het grote (marketing)voorbeeld, de gloednieuwe BMW nog wat leren?

Audi S6 vs. BMW M550d - English subtitled
Stel: je bent in de markt voor een BMW M5 Touring. Dan heb je mooi pech, want de Beiers leveren de dikste 5-serie alleen als sedan. Maar nu is er wel een alternatief in de vorm van de M550d met beresterke triturbodieselmotor! Is dat wat, of is de S6 Avant van concurrent Audi een betere keuze? Kijk mee!

BMW 320i vs Audi A5 sportback (English subtitled)
Een gloednieuwe BMW 3-serie en een gefacelift Audi A5 Sportback. Dat schreeuwt om een vergelijk! Makkelijk is het niet, want beide merken hebben een superproduct neergezet. Gelukkig zijn er grote karakterverschillen.
Follow