Trafikolycka med Brandbil i Lund 20090903

LUND20090903 Vid 13.15 tiden larmades Räddningstjänst, Ambulans och Polis till Norra Ringen / Sliparebacken i Lund på trafikolycka. En brandbil och personbil har kolioderat det var en kraftig kollision. Personbilen blev kraftigt intryckt i sidan i samband med olyckan och föraren av personbilen satt kvar. Personal från räddningstjänsten undersökte ifall att det skulle klippa upp taket för att få ut föraren. Polisen spärrade av Norra Ringen för att underlätta räddningsarbetet. Det är oklart hur allvarligt skadad personen i personbilen eller personalen från räddningstjänsten blev. Men räddningstjänsten fick dock klippa upp taket för att få personen. Ytterligare två personbilar hade kolliderat i nära anslutning till olyckan på Norra Ringen. Det är oklart om dom är inblandade i samma trafikolycka med brandbilen. Föraren av personbilen i olyckan med brandbilen fick föras till sjukhus. Foto: Jens C Hilner/ PhotoMedia.se/news

More Videos...


Rollsbo City Race 2012
Asfaltsrally Rollsbo City Race 2012. I mitten av filmen är en olycka med på film, en bil som kör av vägen. Pssssst.. tag en titt på 11:15 i klippet! :)

Trafikolycka Frösöbron 2013-08-18
Trafikolycka mellan personbil och lastbil på frösöbron. En kvinna och spädbarn färdades i bilen men dom klarade sig utan skador, likaså lastbilsföraren. Räddningstjänst, ambulans och polis från Östersund var på plats inom 5minuter. Ber om ursäkt för början på filmen men kameran låg i min bröstficka. Filmad från en Samsung Galaxy S4.

Jagten - Brandbil No. Fire - HD
Brandchefen er bange for ild, og da han opdager at der er ild i kufferten, begynder jagten.

Trafikolycka Tumba
Follow